Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé. Psychoterapie. Rehabilitace.

Činnost: - poradenství, konzultace v oblasti profesního života - rozvoj osobnosti - koučování - řešení konfliktů.

Činnost: - poradenství v oblasti logistiky.

Služby - personální poradenství - kurzy, školení, tréninky - firemní vzdělávání.

Služby: - klinická psychologie - psychoterapie a psychosomatika

Psychoterapeutické centrum: - psychoterapie - koučování - Rolfterapie – strukturální integrace - práce s hlasem

Investiční skupina, činnost - personalistika: pomáháme firmám najít ty nejvhodnější zaměstnance - energetika: řízená spotřeba energií a médií - revitalizace stravovacích zařízení ve školách a v nemocnicích - nemovitosti: developerská činnost, výkup nemovitostí - informatika: vývoj a provoz technicky vyspělých aplikací a bezpečnost IT.

-Činnost technických poradců v oblasti architektury

Služby: - poradenství při importu vozidel v rámci prodeje nových i ojetých automobilů, prodeje náhradních dílů a zajišťování servisních služeb.

Poradenská činnost - IT služby - konzultace rizik, řízení rizik - financování a investice.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej s výjimkou oblastí uvedených v přílohách zákona č. 455/91 Sb. -Činnost organizačních a ekonomických poradců -služby realitní kanceláře -Zprostředkovatelská činnost ve službách

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, přípravky - náhradní díly a strojní součásti. Služby - průzkum trhu - školení a vzdělávání v různých oblastech managementu.

Centrum psychoterapie - hypnoterapie - individuální, párová psychoterapie - krizová intervence - psychodiagnostika - psychologické poradenství - relaxace - skupinová psychoterapie.

Rozvojové a terapeutické centrum: - psychologické poradenství - koučování.

Poskytování obecného finančního a ostatního poradenství v oblastech restrukturalizace a reorganizace, fúze a akvizice a prodeje společností.

Konzultační společnost zaměřená na obor Business Intelligence.. - pomoc firmám řídit společnost

SEPP International s.r.o. je poradenskou společností dlouhodobě poskytující služby v oblasti podnikového poradenství a tréninkových programů předním mezinárodním společnostem zaujímajícím na trhu v České republice vedoucí postavení.