Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Kompletní vízový a zaměstnanecký servis pro cizince.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Založení společnosti v zahraničí. Převod ready-made společností.

Prohlídky a ocenění vozidel, výpočet servisních nákladů, kalkulace škod, optimalizace skladů a fleet management.

Služby: - organizační a ekonomické poradenství - marketing - personalistika - realitní činnost

Pomáháme seniorům stát se samozřejmou, sebevědomou a respektovanou součástí naší společnosti. Elpida plus realizuje tyto dlouholeté projekty: Linka seniorů - 800 200 007 bezplatná telefonní linka důvěry, informační linka a linka krizové intervence pro seniory a osoby o seniory pečující s celostátní působností. Poskytuje kvalitní ...

Pomoc při řešení osobních problémů. Objevení sebedůvěry a sebevědomí, příliv energie a fyzické síly. Odstranění strachů a problémů se spánkem.

Psychoterapie -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Životní a profesní koučink (Life coaching, Business coaching) Terapie v oblasti těžkých životních situací a partnerských vztahů.

Poskytování služeb v oblasti oceňování a soudního znalectví z oblasti strategických rozborů. Dále: - finanční management - řízení projektů - nákupní logistika - oceňování rizik podnikatelských projektů - zlepšování procesů.

Služby v účetnictví, daních, IT poradenství, marketingu a personalistice.

Personalistika a pořádání školení pro firmy.

Zabýváme se marketingem, řízením společností, školením, organizací veletrhů a realizací veletržních expozic, reklamou a tvorbou www stránek.,

Kontaktní propojení firem, vyhledávání vhodných obchodních partnerů a zajištění přímého styku se zahraničním trhem.

Služby v řízení lidských zdrojů a jejich rozvoje.

Organizace veřejných zakázek.

Psychologické poradenství pro jedince, páry, rodiny.

Konzultační činnost pro řízení podnikatelských subjektů. Koučing a školení.

Marketinkové poradenství -zpracování business plánů

Zabývám se koučováním a podporou. Svými schopnostmi podporuji jednotlivce i firmy v tom, aby si vytvořili přitažlivou vizi, co nejefektivněji k ní směřovali a zachovávali přitom tolik potřebnou rovnováhu ve všech oblastech života.