Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Ekonomické poradenství Organizační poradenství Účetní poradenství

programy na posilování zdravých partnerských a rodinných vztahů, podporu rodičovských kompetencí a zdravého vývoje dětí v rodinách profesionalizace pracovníků sociální práce a prevence a další vzdělávání pracovníků pomáhajících profesí vzdělávací aktivity a aktivity osobnostního růstu

Profesionální certifikovaný kouč, lektor a konzultant - osobní, komunikační a manažerské dovednosti Členka ICF (International Coach Federation / Mezinárodní federace koučů) Prezidentka ICF ČR (International Coach Federation Česká republika)

Zprostředkování prodeje Prioritním cílem společnosti Simio, a.s. je nabídnout zákazníkovi kvalitní službu či zboží v pohodlí jeho domova nebo zaměstnání počínaje telefonickým kontaktem operátora a konče doručením našimi obchodníky do místa, které si klient sám určí. To vše v duchu naší mise:"

Poradenství, příprava a zavedení ISO.

Zaměřujeme se na poskytování dočasné pracovní výpomoci (Temporary Help), jejíž využívání v posledních letech velmi vzrůstá. Pro naše zákazníky nabízíme okamžitá řešení: -nedostatek pracovních sil v době dovolených, nemocí, při větších nárazových zakázkách nebo při dočasném snížení kmenových zaměstnanců a to na dobu určitou i neurčitou. Nabídka ...

Internetová reklama a marketing, SEO optimalizace, webdesign, webhosting. Zvyšujeme zisky a vyhledáváme nové zákazníky. Praktické zkušenosti, reference a výborná orientace na trhu reklamy.

BNV consulting pomáhá managementu a vlastníkům zvýšit hodnotu společnosti. Realizujeme projekty v jednotlivých oblastech se zaměřením na snižování nákladů až na úroveň celkové restrukturalizace. BNV consulting je největším specialistou v oblasti veřejné správy v 5103610884000České republice.

Personální agentura a psychologické poradenství.

Vedení účetnictví. Poradenství v oblasti daní, podnikání a řízení.

Společnost Conseille je poradenskou firmou, která se zabývá strategickou komunikací (Public Relations a Public Affairs) a poradenstvím v oblasti strukturální politiky Evropské unie. V České republice úspěšně působí od začátku roku 2008. Služby poskytuje v současnosti firmám, stejně jako řadě institucí státní správy a regionální samosprávy. ...

Poradenství v oblasti podnikání a řízení, realitní činnost.

Poradenská činnost, poradenství.

Zajišťujeme komplexní servis v oblasti organizace veřejných zakázek a výběrových řízení na základě požadavků a přání zákazníka.

Obchodní komora, člen Všeobecného svazu arabských obchodních komor. Poskytování služeb českým a arabským podnikatelským subjektům.

Potřebujete psychiatrickou pomoc? Specializací naší ordinace je psychiatrie. Provádíme preventivní prohlídky, poskytujeme léčebnou péči. V případě potřeby zajistíme odborná vyšetření. Momentálně nejsme smluvní partner s VZP, její pacienty ošetříme za hotovostní platbu.

Centrum osobního rozvoje v Praze. Poskytujeme psychoterapii a koučink, kreativní testování osobnosti a zážitkové workshopy. Můžeme vám pomoci se zvládáním životních krizí, psychickými obtížemi, mezilidskými vztahy či osobnostním růstem. Specializujeme se na terapeutickou práci se sny a s tělem.

Zprostředkování zaměstnání. Mexina Group, spol. s.r.o. na základě požadavku obdržela od MPSV zvláštní povolení a doporučení k zprostředkování zaměstnanců z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutí od MPSV umožňuje jen (pouze) dlouhodobá volná pracovní místa v různých podnicích (nikoliv konkurence českých zaměstnanců) a na druhé straně obrovská ...

Nabízíme personální a poradenské služby.

Poradna, kurzy, semináře uvolnění stresu, únavy, depresí, psychických a zdravotní potíží získání sebejistoty, sebevědomí, osobní růst řešení problémů v mezilidských, partnerských, rodinných vztazích řešení problémů s dětmi, učením, s pamětí, se školou přípravka předškoláků a průvodce první třídou

ISSZ spol. s.r.o. je společnost pro management, marketing a poradenství v oblasti sportu. Nabízíme kompletní řešení atletům, mladým talentům, sportovním svazům, společnostem a ostatním sportovním agenturám za použití nejnovější technologie a pokročilých marketingových a managementových technik. Nabízíme služby širokému spektru sportů a sportovních ...