Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Personální audity Interní audit - outsourcing, co-sourcing Vnitřní kontrolní systémy - implementace, testování Řízení rizik Krizový management Speciální projekty - marketingový výzkum - srovnávací analýzy - projekty financované z fondů EU - Administrace VZ - Propojení výzkumných aktivit s komerční sférou .

Ekonomické poradenství. Právní poradenství. Průzkumy trhu a oborové studie. Vyhledávání obchodních partnerů. Právní a podnikové poradenství. Propagace akcí. Telemarketing. Zastupování a vedení obchodních společností. Pořádání setkání podnikatelů. Zastoupení zahraničních veřejných a soukromých institucí v ČR.

Mezinárodní personálně poradenská společnost poskytující služby executive search, personálního auditu a coachingu. Zabýváme se obsazováním pozic středního a top managementu. Jsme zakládajícím členem nadnárodní skupiny AltoPartners, která sdružuje nezávislé executive search společnosti a působí v 31 zemích světa.

Služby v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů. Zaměření především na assessment. (Assessment centre, Development Centre, 360° zpětná vazba, průzkumy spokojenosti, mystery shopping, psychodiagnostika, diagnostika klíčových kompetencí) a development (individuální koučink, týmový koučink, conselling, field assistance, sebezkušenostní ...

Nabízí - spolupráce při prodeji a nákupu firem - zpracování tržních analýz - poradenství při výběru a zpracování dotačních projektů pro podniky - úvěrové poradenství

Společnost Insulation Building s.r.o. se zabývá zateplení panelových domů, zateplením rodinných domů. Provádíme revitalizace panelových domů. Zajistíme dotace na zateplení z dotačního programu zelená úsporám.

Poskytování služeb specializovaných na obsazování pozic v oblasti vrcholného managementu.

Poradenství: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenství italským společnostem, které chtějí podnikat v České republice. Informace týkající se založení společnosti v České republice, problematiky daní, celních záležitostí, smluv, finanční problematiky, zaměstnaneckého poměru, administrativních ...

Zprostředkování kvalifikovaných OSVČ všeho druhu.

Cross Czech a.s. je poradenská firma poskytující své služby v oblasti přípravy mezinárodních, národních i regionálních projektů financovaných ze zdrojů Evropské unie a státních programů ČR.

Služby v oblasti personálního a organizačního rozvoje. Poradenství, semináře, školení, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj managementu -rozvoj týmů -rozvoj služeb -řízení lidských zdrojů -učící se organizace -coaching. Firma je partnerem United Change Comapanies.

TES Praha je dynamicky se rozvíjející profesionální firma, která působí v oblastech managementu.

Cvičení aqua aerobicu - lekce pro veřejnost v Praze. Psychologické poradenství.

Psychologické poradenství - psychologické testy pro řidiče

Psychologické poradenství - psychoterapie

Psychoterapeut, lektor a mediátor. Psychologická a spirituální podpora v obtížných situacích, kurzy a semináře zaměřené na práci s emocemi, komunikaci a vztahy, mimosoudní řešení sporů, tzv. mediace a koučování pro osobní a profesní rozvoj. Univerzitní vzdělání, výcvik a rozsáhlá praxe.

Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze. Psychologická pomoc v různých životních situacích – deprese, úzkosti, partnerské problémy, traumata, psychosomatické obtíže, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vztahy), mentální anorexie a bulimie, nízké sebevědomí, hledání smyslu života.

Společnost Good.EU s.r.o. poskytuje své služby v oblasti zpracování projektové dokumentace, projektového managementu a konzultací pro dotační tituly z následujících národních operačních programů.

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.