Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Poradna pro Život bez cigaret - odborné poradenství v odvykání kouření. Příjemný odborný personál, profesionální poradenství, mnohaleté zkušenosti.

Poradenství v oblasti - strategie podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - člen Asociace pro poradenství v podnikání Poradenství v oblasti - organizační rozvoj podniků Poradenství v oblasti - marketing a komunikace s partnery Poradenství v oblasti - rozvoj lidských ...

Sledování vývoje v oblasti dotací z Eu

Nabídka poradenství v oblasti civilní ochrany se zaměřením na nevýrobní organizace, školství a sociální sféru.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Služby v oblasti systémů řízení jakosti dle ISO a EMS

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu - v případě změny právní formy z fyzické osoby na právnickou. Převody, prodej: - ready made společnosti. Realitní služby.

Poradenství -neziskové organizace -školy

Konzultace v oblasti HR Vzdělávací agentura - poskytování vzdělání

Poskytujeme širokou škálu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů.

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...

Zakládání a prodej Ready-made společností. Poskytování virtuálních sídel pro společnosti v Hlavním městě. Zastupování v jednání se státní správou, poradenská činnost.

-Poradenská a konzultační činnost zdraví, vztahy

Poradenství rodinné, vztahové, profesní a zdravotně-sociální. Meditační centrum

Služby finančního a personálního poradce: - poskytování finančního a personálního poradenství a krizového managementu.

Služby: - konzultace a poradenství v oblasti společenské odpovědnosti firem - Evaluace - vyhodnocení stávající CSR aktivity firmy - Analýzy zaměřené na posouzení celkového vlivu společnosti na firmu a firmy na společnost - Strategie - zpracování strategie rozvoje firmy s důrazem na dlouhodobý rozvoj, konkurenceschopnost a ...