Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Poskytujeme sídla pro právnické osoby v lokalitě Praha-Holešovice (za splnění všech zákonných podmínek) a návazné služby virtuální kanceláře (příjem/úschova/přeposílání došlé pošty, telefonní linka s přesměrováním, telefonní a faxové služby). Možnost doživotního vedení sídla. Diskrétnost & spolehlivost.

Nabízíme k okamžitému prodeji nově založené ready made společnosti s.r.o. s převodem do 24 hodin. Vedle založených ready made společností vám založíme na míru společnost s ručením omezeným se sídlem kdekoliv v Praze. Všechny ready made společnosti nabízíme se sídlem v Praze. Na přádní vám založíme i firemní strukturu nebo pomůžeme se zřízením ...

Finanční a ekonomické služby Zpracování - programy a dotace EU Pořádání - konference Pořádání - semináře

Společnost pro personální poradenství Našim klientům poskytujeme ucelené služby v oblasti personalistiky: -organizace výběrových řízení -výběr z databáze -přímé vyhledávání specialistů -pronajímání expertů na krátkodobé projekty do zahraničí.

Prodejní consulting, analýzy, projekty, poradenství.

Nabídka poradenské, konzultační a školící činnosti v oblasti Evropské unie, strukturálních fondů, fondů soudržnosti a zpracování projektů.

Vedení účetnictví a mzdové agnendy. Poradenství: - ekonomické - daňové - právní. Vymáhání, odkup pohledávek. Marketingové služby.

Investiční, stavební a developerský koncern IMPOWER FINANCE provádí na území EU činnost: - investiční - developerskou - poradenskou. Kromě toho poskytuje IMPOWER FINANCE: - grantové poradenství - zpravodajské a informační služby - služby prověřování obchodních příležitostí a partnerů v ČR i zahraničí - poradenství v oblasti ...

Finanční a investiční poradenství. Ekonomie provozu, účetnictví, financování. Development. Projektový management, facility management a marketing.

Komerční služby a Obchodní příležitosti: - nákup a prodej společností nebo jejich částí - fúze a akvizice - joint ventures - reality - franšízing - vyhledání partnerů - manažerské a personální poradenství vč. náboru - veškeré právní služby Investiční a provozní financování - znalecké posudky a oceňování - marketing a reklama ...

Poskytování poradenství při tvorbě firemní a obchodní strategie.

Poradenství pro zvyšování výkonnosti firem i organizací veřejné správy: - strategické hodnocení dle mezinárodních metodik excelence EFQM a CAF - zvyšování výkonnosti vyšším zapojením pracovníků dle mezinárodního standardu Investors In People - zvyšování produktivity a eliminace ztrát dle principů štíhlé výroby a administrativy - soft ...

Dotace, granty. Naše firma Vám nabízí komplexní služby v oblasti dotačního poradenství pro tyto oblasti: - veřejná správa - rozvoj podnikání - výzkum, vývoj, inovace - vzdělání a školství - vznik nových pracovních míst - rozvoj měst, obcí a regionů - cestovní ruch.

Pro projekty spolufinancované ze Strukturálních fondů EU CRR zajišťuje HW i SW podporu a provoz monitorovacích systémů MONIT a BENEFIT. CRR také metodicky řídí a usměrňuje vznik, výstavbu a provoz Regionálního Informačního Servisu (RIS), který je unikátním on-line souhrnem regionálních dat z celé ČR. Bezplatně zpřístupněné údaje ...

Služby: - marketing a reklama - public relations - event marketing (odborné semináře a konference) - firemní a marketingové akce - firemní komunikace - corporate identity - design

Nabídka služeb agentury pro podporu reginálního rozvoje. Realizace programů Phare a tvorba regionálních informačních systémů.

Poskytujeme produkty a služby, které Vám pomohou se správně rozhodnout a chrání před špatnými obchody a pohledávkami. Nabízíme finanční, kreditní a marketingové informace o firmách z ČR, SR a dalších 240 zemí světa. S D&B můžete snižovat špatné pohledávky, zlepšit řízení cash flow, nalézt skrytá rizika a hrozby či odkrýt vlastnické struktury.

Pracovní, personální, poradenská a výrobní agentura služeb - na trhu v ČR úspěšně působíme 14 let ... široké portfolio služeb vlastních i firem spolupracujících

Poskytování služeb v oblasti personálního poradenství.

Prodej ready made společností. Zakládání obchodních společností nejen v ČR. Zakládání mezinárodních obchodních společností v daňových rájích (tzv. offshore jurisdikce). Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Poradenství v oblasti franchisingu.