Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Pobočka: -Školská 32, Praha 1, tel: 222233118 Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -nábor, brigáda, brigádníci, zaměstnanci -práce, zaměstnání, pracovní místo, job, pohovory Temporary help ...

Recruitment - Vyhledání zaměstnanců do trvalého pracovního poměru. Zaměřujeme na nezveřejněný trh práce včetně přímého oslovení, kandidáty tedy hledáme a neomezujeme se na prohledávání databází na internetu. Kariérové služby - Testování, Hodnocení pracovníků, Rozvojové plány, Tréninky, Koučink, Outplacement. Projekty a poradenství - ...

Poskytování poradenských služeb v oblasti rozvoje a zdokonalování systémů řízení. Firma XEOS svým klientům poskytuje prostředky, které maximálně omezí jejich zatížení technickoorganizační prací a umožní jim plně rozvinout svůj tvůrčí potenciál. - navrhuje a realizuje zlepšení práce organizace - účinně podporuje řídící pracovníky při ...

Poradenství v oblasti certifikace a systémů jakosti EMS, BOZP, ISO 9000, ISO14000, OHSAS 18001, HACCP. Konzultace. Proškolení auditorů. Interní audity.

Agentura práce poskytující komplexní služby v oblasti lidských zdrojů od leasingu, dělnických pozic až po výběr vrcholového managementu. Kontaktní údaje Adresa: ...

Zprostředkováváme zaměstnání občanům Slovenska, Polska, Bulharska, Mongolska a Vietnamu na území České i Slovenské republiky.

Profesionálové v oblasti transformativního koučinku. Nabízíme online programy, osobní a firemní koučink postavený na základě Tří Principů. .

Poradenství a realizace opatření v oblasti snižování nákladů, efektivnějšího využití stávajících zdrojů.

Dotační poradkyně a projektová manažerka pro dotace z EU..

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Profilujeme se jako nezávislá poradensko-právní společnost zaměřená na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. Během našeho dlouholetého působení jsme již zorganizovali pro naše klienty veřejné zakázky v objemu několika mld. Kč, a to bez jakékoli pokuty udělené Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či ...

ERUDIA znalosti obrazem, na adrese www.erudia.cz jsou bezplatně k dispozici stovky videí o podnikání. Získejte rady a tipy od majitelů a manažerů prosperujících firem. V rámci našeho vzdělávacího centra ERUDIA realizujeme projekty dalšího vzdělávání a podpory podnikání s využitím strukturální podpory EU

Personální agentura MAJORA působí v oblasti personálního poradenství od roku 1996.

Služby: -poradenství -vzdělávání -řízení změn -rozvoj managementu -rozvoj obchodníků a obchodních týmů -interní komunikace a firemní kultura -sestavování a rozvoj týmů a týmová spolupráce -komplexní pojetí obchodu, CRM (řízení vztahu se zákazníky) ČNP Consulting s.r.o.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Plastová okna a podlahové topení..

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Zprostředkování letních brigád v USA a ve Velké Británii po celý rok. Jde o pomocné práce v národních i zábavních parcích, hotelech, restauracích, obchodech či na letních táborech.