Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Contract Administration (CA) Současnou pozici na trhu budujeme již od roku 1996, patříme k úzké skupině předních firem poskytujících specializované služby Business Process Outsourcing (BPO) v oblasti správy personální a mzdové agendy.

Burza společností je makléřský portál, místo pro prodej a koupi firmy, podniku, podnikatelských záměrů či projektů.. Poskytujeme veškeré doprovodné služby spojené se změnou majitele společnosti s důrazem na vlastní vyhledávání investorů tedy zájemců o Váš podnik. Prodáme jak prázdnou firmu tak i společnost v provozu.

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Profesionál v oboru prodej ekonomicky aktivních firem, podniků, souborů majetku, obchodních podílů a účastí na společnostech a v oboru prodej a zakládání nových ready-made společností..

Služby: -zprostředkování dotací ze strukturálních fondů Evropské unie

Poradenství, služby: - v oblasti plánování a controllingu. Tvorba, prodej, maloobchod: -software pro finanční analýzu.

-manažerské poradenství a služby -ekonomické poradenství -telekomunikační zařízení -evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědu a technickou spolupráci

Nabídka řešení problémových stavů, identifikace, kvalifikace, analýzy, expertýzy, managementu a outsourcingu řešení problému.

Poradenství: -manažerské Služby: -optimalizace řízení podniků -organizace změny podniků.

Mezinárodní inženýrská poradenská firma, založená v roce 1993 ve spolupráci s významnou francouzskou inženýrskou organizací BCEOM - Societe Francaise d´Ingenierie. Má tradici v oblastech: poradenství, zpracování studií, analýz, projektů a výzkumu pro orgány státní správy, regiony, kraje, obce a svazky obcí, pro podnikatelskou sféru a pro ...

Facility management v průmyslových areálech, administrativních a logistických centrech. Outsourcing podpůrných činností, správa a údržba budov. Energetický audit, realizace úsporných opatření. Outsourcing projekty v oblasti facility managementu a správy budov.

Poradenství v gastronomii, kompletní gastronomické služby, restrukturalizace gastro zařízení.

Nabízíme online psychodiagnostické dotazníky osobnostní profil týmové role manažerský styl pracovní motivace zvládání zátěže Obchodní profil online psychotesty verbální zdatnost abstraktní myšlení test sluchové paměti test pozornosti test obchodních dovedností anglický jazyk 360 stupňová zpětná vazba - online přehledná platforma ...

BLF je sdružením mezinárodních a českých společností a firem.

Psycholog a Psychologické poradenství Jako klinický psycholog nabízím Individuální i párové psychologické poradenství a intervence pro dospělé. Psychologické poradenství Krátkodobé, střednědobé i dlouhodobé psychologické vedení Krizová intervence Rozvoj osobnosti.

Nezisková organizace. Síť služeb za účelem podpory obchodních aktivit členských firem. Podpora ekonomicko - obchodní výměny mezi Itálií a Českou republikou, zvýhodňujících vstup italských podniků na český trh.

Nabídka služeb v oblasti personálního poradenství, vyhledávání vyššího a top managementu v různých oblastech.

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

Nabídka poradenských služeb při získávání dotací z EU, při zadávání veřejných zakázek podle platných předpisů nebo při vzdělávání pracovníků.