Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Personálně - poradencká agentura: - výběr a vyhledávání zaměstnanců - personální audity - psychologická diagnostika pro pracovní účely.

Tréninky a poradenské služby pro firmy.

Personální poradenství: -kvalifikační kurzy

-finanční poradenství -personální poradenství

Jsme mezinárodní poradenská společnost, která se zaměřuje na zvyšování výkonu firem podle manažerského standardu Leadership GRID.

Personálně poradenská společnost specializovaná na výběr vhodných kandidátů pro střední a vyšší management.

TAKT – poradenství a konzultace, a.s. Frenštát pod Radhoštěm náměstí Míru 7 Analýza firemního potenciálu: - personální audit firmy - globální energetická determinace - globální hodnotová orientace. Zákaznický expertní systém (průzkumy): - politické strany - marketingová oddělení firem - firmy - města. Konkursní ...

Jsme personálně - poradenská společnost s téměř desetiletou zkušeností v oblasti vzdělávání firem a personálního poradenství.

Služby: - konzultační činnost v oblasti obchodu a propagace mateřské společnosti.

Firma nabízí komplexní poradenství v oblasti podnikání a vedení společnosti.

Činnost: - personální agentura - ekonomické poradenství

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Poradenství v oblastí managementu a lidskych zdrojů, managerský audit. Pořádání tréninkových a výukových seminářů. Kurzy: - komunikační dovednosti - obtížné komunikační situace, vyjednávání a konflikt - prezentační dovednosti, školení školitelů, firemní kultura a media - osobnost manažera - řízení lidí (základní ...

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ. Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Činnost: - poradenství v oblasti realit, logistiky a obchodu. Poskytuje služby vedoucí k efektivnímu rozvoji ostatních společností. Produkty: - regranulát vyrobený z použitých folií - materiál zpracovávaný při regranulaci je z českého trhu zabývajícího se recyklací odpadů. - recykláty z LDPE a LLDPE - balení je Big bag kdy váha ...

Nabízíme poradenství, konzultace, zákaznické projekty, interim management, procesní a projektové řízení. Nábor nových zaměstnanců i optimalizaci řízení stávajících HR. Jsme držiteli ISO 9001:2008 a člen HK ČR.

Správa a inkaso pohledávek prostřednictvím mimosoudního, soudního a exekučního řízení. .

Poradenské společnosti poskytující služby v oblasti management consultingu, transakčního poradenství a oceňování.