Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Poskytované služby jsou zaměřeny do následujících oblastí: Strategické plánování společnosti: -podpora při stanovení vize -podpora při strategickém plánování.

- ekonomické a organizační poradenství - činnost účetních poradců, vedení účetnictví

B trade Czech s.r.o. je poradenská společnost zaměřená především na poskytování komplexních služeb při: - přípravě - certifikaci - udržování.

Zabýváme se vzděláváním a poradenstvím v oblasti finančních trhů a investičního bankovnictví v České republice. Nabízíme zajištění dotací z EU.

Poskytované služby: organizování valných hromad konzultace a zpracování návrhu stanov ekonomicko právní poradenství rozesílání a správa dividend organizování seminářů k právním, daňovým a ekonomickým aspektům činnosti akciových společností tvorba a zajištění inzerce v celostátních a krajských periodikách vycházejících v České republice ...

Business FORUM, společnost s mnohaletými zkušenostmi: - koncipuje - organizuje - pořádá - kongresy - konference - semináře k aktuálním ekonomickým a právním tématům. Jako zcela nezávislá společnost spolupracujeme s řadou expertů, konsultantů a manažerů z ekonomiky, vědy a politiky, kteří se podílejí na vytváření ...

Nabízíme servis nejen firmám, ale i uchazečům o zaměstnání. Personální služby: - vyhledávání uchazečů z naší databáze - vyhledávání uchazečů na základě cílené inzerce - přímé vyhledávání uchazečů - individuální práce odborného konzultanta - zajištění výběrového řízení na základě požadavků - vyhodnocení došlých životopisů - ...

grafologické služby - rozbory rukopisů za účelem sebepoznání - poznání druhých - pomoc pro personalisty při výběru vhodných kandidátů na požadované pracovní místo

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Poradenství: -oblast systému rozvoje lidských zdrojů, řízení a realizace projektů a inovačních procesů.

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.

Vzdělávání. Otevřené kurzy z oblastí: - marketing - management - řízení lidských zdrojů - logistika - projektové řízení - finance - akreditované marketingové vzdělávání CIMA - firemní kurzy "na míru". Dle zadání klienta jsme schopni připravit a zrealizovat jakýkoliv vzdělávací projekt. Poradenská a konzultační činnost: - ...

Personální poradenství. Služby: - organizace výběrových řízení - příprava a realizace Assessment & Development Center - personální a manažerský audit - psychodiagnostika a psychometrie - vzdělávání.

Služby: - pomoc zahraničním podnikům při realizaci jejich obchodních záměrů v České republice a na Slovensku - napomáhat rozvoji jejich obchodních kontaktů s českými a slovenskými podniky - identifikace a určení nejlepších distribučních sítí, vhodných obchodních partnerů, asistence při obchodních jednáních ohledně distribučních smluv, ...

Poradenská a vzdělávací společnost nabízí: - intenzivní kurzy jako způsob získání nových postojů, dovedností a znalostí - individuální i skupinové koučování jako cestu k vyšší osobní kompetenci a lepšímu využití osobního potenciálu - výcviky na úrovni postgraduálního studia, které v rozhodujících oblastech podnikání formují účastníky ve ...

Poskytování služeb v oblasti: - vedení a rozvoj lidských zdrojů.

People Place je výjimečná personální agentura.

Konzultační a poradenská činnost v oblasti implementace systémů řízení: -implementace systémů řízení dle norem ISO 9000, 14000, BS 7799, ISO 17025, ISO/TS 16949, VDA 6.1, QS 9000, OHSAS, HACCP, C-o-C PEFC -kurzy, školení.

Zprostředkovatelská činnost na trhu práce. Pracovní servis pouze pro studenty. Práce pro studenty a brigádníky (studenti, brigádníci).

Optimus Consult & Invest a.s. je specializovaná, vysoce kvalifikovaná konzultační a poradenská společnost s týmem profesionálních konzultantů a odborníků, která se orientuje na maximální kvalitu a vysokou přidanou hodnotu poskytovaných služeb.

Agentura práce, pracovní a personální poradenství, personální agentura.

Ekonomické a organizační poradenství. -v podnikové a finanční sféře -na akademické půdě -ve státních orgánech,

Nabídka workshopů i dlouhodobých kurzů s možností certifikace v oblasti marketingu, prodeje a managementu.

Psychologické a personální poradenství. Výběr zaměstnanců. Personální audit.

SCREEN ING s.r.o. poskytuje klientům poradenské služby nejen v oblasti strukturálních fondů Evropské unie, ale také v ostatních oblastech souvisejících s přípravou a následnou realizací záměrů a projektů.