Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Jsme personálně-vzdělávací společností, která své podnikání staví zvláště na etických principech. Důvěrnost, slušnost a respektování potřeb všech zúčastněných tvoří základy našich aktivit. Klient i kandidát jsou našimi rovnocennými partnery. KP2 Czech Republic je součástí mezinárodní skupiny zaměřující se na zvyšování výkonnosti prodejních ...

Oceňování stavebních prací. Poskytování komplexních služeb v oblasti Cost managementu.

Personální agentura: - zprostředkování práce - personální audity - hromadné náborové kampaně.

Oblastí, na kterou se specializujeme, je motivace zaměstnanců. Pro tuto oblast řízení společnost jsme vyvinuli unikátní metodiku obsahující: průzkumy motivace zaměstnanců a design programů pro zvýšení motivace a loajality zaměstnanců průzkumy, návrhy, implementace, komunikace a monitoring systémů zaměstnaneckých výhod (benefitů)

Jsme česká společnost zaměřená na poskytování vysoce odborných personálně poradenských služeb. Jsme tým odborných konzultantů s dlouholetou praxí v oboru a zkušenostmi u českých i zahraničních společností. Známe požadavky, možnosti a specifika českého trhu práce. Naší prioritou je přístup ke každému projektu, kvality služeb, ...

Činnost: -konzultační a poradenská činnost v personálním řízení -spolupráce s úřady práce -personální audit a poradenství -veřejný sektor a státní správa -psychodiagnostika -assessment.

Chcete se stát podnikatelem snadno a rychle? S námi to není problém.

Společnost IPIefekt je tvořena kompaktním týmem specialistů na jednotlivé etapy procesu řízení projektů financovaných nejen evropskými fondy.

Nabídka obchodních kurzů zprostředkování velkoobchodu, poradenství, reklamy.

Poskytování poradenství pro potravinářský průmysl a příbuzné obory.

Poradenství v oblasti řízení, organizace a rozvoje lidských zdrojů.

Poradenská společnost, která zajišťuje komplexní služby v oblasti mezd, pesonalistiky a vzdělávání: - individuální a skupinová psychologická šetření a vyšetření - výběrová řízení - poradenské a konzultační služby.

Poradenská společnost VALUE ADDED nabízí kom- plexní služby ekonomů a právníků, kteří mají ve svém souhrnu v České republice jedinečnou zkušenost - z řízení podniků, bank, státních institucí a neziskových organizací, - s prodejem majetku, akcií a společností, .

Jsme přední konzultační a řešitelská společnost působící v oblasti informačních technologií. Segmenty trhu: - bankovnictví a finance - telekomunikace - retail - energetika - utility a průmysl - státní správa. Oblasti řešení: - aplikační integrace - vývoj aplikací - ebusiness řešení (od internetové prezentace až po ...

personálního poradenství a ubytovací služby

Vyřizování státních dotací na podporu projektů s využitím obnovitelných zdrojů energie.

Poradenství v oblasti lidských zdrojů a náboru pracovníků.

Koučink, manažerské a firemní poradenství, facilitace, workshopy měkkých dovedností.

Poskytování služeb v oblasti podnikového poradenství, technologií a outsourcingu podnikových procesů.

Společnost HR manager s.r.o. byla založena v roce 2008 a navazuje na dlouholeté působení obou jednatelek v oblasti personálního managementu. Jsme strategickým partnerem v oblasti řízení lidských zdrojů: - interim HR management - outsourcing mezd - personalistiky - HRM maturity model - poradenství - audit personálních procesů a ...

Společnost EuroProfis vznikla v roce 1997. Jako jedna z prvních v ČR předložila a řídila projekty v předvstupních programech a iniciativách EU. Nyní je součástí sítě poradenských společností Draxl & Zehetner Consulting Network Wien. Vzděláváním a poradenstvím v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Nabízíme pomoc s identifikací, designem a přípravou Vašich projektů a projektových záměrů tak, aby splnily všechny požadované náležitosti a co nejlépe uspěly v následném hodnocení v rámci vyhlášených programů, dotačních titulů a grantových schémat EU i ČR.