Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Manažerské poradenství, personální agentura.

Poskytování poradenství v oblasti vrcholového vedení podniků a organizací a lidských zdrojů.

Zabýváme se konzultační činností při získávání dotačních prostředků z operačních programů EU a státního rozpočtu, zpracování plánů financování pro tyto projekty, organizační zajištění výběrových řízení a řízení projektů v realizační fázi. Specializujeme se na projekty v oblasti podpory školství a vědy a výzkumu, rozvoje lidských zdrojů, ...

Poskytování pradenství v oblastech: - optimalizace nákladů - financování - leasingu - porovnávání - cyklusu obměny - kontroly nákladů - monitoringu - výběru vozů.

Personální poradenství: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády.

Nabízíme strategické poradenství v oblasti řízení firem, obchodu, marketingu a procesů.

Nabídka poradenství firmám při vstupu na český trh.

ADWISE je profesionální poradenská společnost, která pomáhá klientům zlepšovat řízení firmy za účelem zvýšení výkonnosti (finanční, obchodní, provozní), efektivnosti (optimalizací nákladů) a kvality (přidané hodnoty).

Poskytování poradenských služeb ve výzkumu a vývoji především malých a středních podniků ve spolupráci se SRN.

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Školicí a poradenská firma v oblasti prevence a správy pohledávek. Na základě dlouholetého poskytováni služeb v oblasti správy pohledávek známe podrobně silnou potřebu kvalitního řízení a managementu pohledávek. Proto poskytujeme poradenství a školení v rámci managementu pohledávek. Prodává, distribuuje a uvádí do provozu software na správu ...

Služby: - pomáháme organizacím uskutečňovat jejich krátkodobé cíle a zároveň jim poskytujeme znalosti a nástroje dlouhodobého rozvoje. - Poradenství: - analýza pracovních funkcí - hodnocení pracovních funkcí - řízení procesu odměňování - kompetence & způsobilosti. - Průzkumy: - hay průzkum odměňování - průzkum odměňování ...

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

NSG MORISON je zavedenou českou poradenskou skupinou, která působí na trhu již od roku 1993.

Pomoc s rozvojem malých a středních podniků v České republice. Jsme členy profesních sdružení jako je Česká marketingová společnost a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Působíme v oblasti financí, personalistiky a consultingu.

Zajištění správy a prodeje nemovitostí. Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Jsme poradenská firma, která doprovází firmy z německy mluvících zemí při jejich podnikatelských a investičních činnostech v České Republice, a naopak, českým firmám je průvodcem při jejich vstupu na trh německy mluvících zemí. Jako všestranní poradci při uskutečňování Vašich záměrů Vám nabízíme individuální portfolio služeb pro jistou a úspěšnou ...

Vzdělávací služby a personální poradenství. Semináře, kurzy, vzdělávání. Agentura práce.

Provoz internetového pracovního portálu s nabídkami práce, poradnou a s možností vložení životopisů do systému přístupného zaměstnavatelům.

Poskytování služeb v oblasti personalistiky.