Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Tato webová stránka zastupuje sdružení osob, které vás krátkodobě nebo i napořád zbaví starostí s vedením/řízením vaší společnosti. Dokážeme za vás vyjednávat v nepříjemných situacích, provedeme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, případně pro vás najdeme finančního nebo strategického partnera.

Prodej firem a akvizice. Jsme na trhu již od roku 2004, máme zkušenosti z téměř 50 transakcí a přístup k širokému spektru investorů včetně zahraničních. Orientujeme se na střední firmy ze všech oborů. Zajišťujeme celý proces včetně ocenění podniku, vyhledání investora, negociace podmínek, strukturování transakce, podpory při due dilligence, ...

Služby - individuální psychoterapie - párová psychoterapie - krizová intervence.

Služby: - psychologické poradenství - psychoanalytická psychoterapie

Poradenské služby - dotační management - financování projektů - zadávání veřejných zakázek.

Služby: - psychologické poradenství - rodinná terapie

Služby: - restrukturalizace včetně příprav individuálních krizových plánů šitých na míru - krizové řízení - finanční a strategické řízení - fúze, akvizice a odprodeje majetkových podílů - projektové řízení a financování

Služby - poradenství při zadávání veřejných zakázek - servis při administraci veřejných zakázek.

Služby: - poradenská, personální a vzdělávací společnost - manažerské kurzy a semináře

Poradenství: - výběr zaměstnanců - HR poradenství - rozvoj managementu.

Služby: - poradenství v oblasti řízení - manažerské poradenství

Služby: - zasílání veřejných zakázek - reporty veřejných zakázek.

Poradenská, obchodní společnost: - realitní trh - development - obchod v náročných regionech - fúze, akvizice.

Nabídka služeb. Poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů: -Zvyšování profesních dovedností -Správní lidé na správných místech -Assessment centre -Mystery shopping -Zvyšování zákaznické orientace Vzdělávání: -Problematika sociálních dovedností -Manažérská příprava -Profesionální příprava pracovníků ve službách a ...

Činnost: - poradenství, školení v oblasti veřejných zakázek.

Služby - implementace IS, aplikace na míru - manažerské poradenství - příprava na certfkace. Pobočka - adresa: Borská 8, 301 00 Plzeň.

Činnost: - přímé vyhledávání zaměstnanců - zastupování zaměstnanců - poradenství v oblasti lidských zdrojů.

Služby: - psychologické poradenství - psychoterapie

koučování, osobní rozvoj, psychoterapie, školení v oblasti sociálních služeb a osobního rozvoje,

Franchising.cz - poradenství v oblasti franchisingu - portál s nápady na vlastní podnikání - největší výběr franšízových nabídek.