Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Výuka, kurzy, překladatelské, tlumočnické služby: - francouzský jazyk, francouzština.

Profesionální překladatelské práce "NJ"

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Výroba galanterního zboží a bižuterie Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Překladatelství, tlumočnictví

Channel Crossings patří mezi prestižní jazykové agentury. Na českém trhu působíme již od roku 1993. Naším posláním je poskytování široké nabídky efektivních jazykových služeb tak, abychom uspokojili individuální požadavky domácích i zahraničních klientů z řad soukromých firem, státních organizací i široké veřejnosti.

Překladatelská agentura - odborné překlady a tlumočení, firemní výuka jazyků, lokalizace, grafické práce a dtp. Angličtina, němčina, ruština, italština, francouzština, španělština a všechny další evropské jazyky a řada jazyků mimoevropských.

Vše pro konference pod jednou střechou. Komplexní příprava konferencí, kongresů, seminářů a školení: -sály, ubytování, stravování, hostesky, doprovodné programy, tlumočnická a kongresová technika, kompletní kongresový management pro české i mezinárodní akce. Tlumočení: -simultánní kabinové tlumočení -tlumočení obchodních ...

Překlady, tlumočení: - angličtina specializace - jazyková agentura - kurzy angličtiny, španělština, řečtina, němčina, francouzština - individuální, skupinové, firemní.

Překlady a tlumočení - z a do němčiny. Soudní ověření, konfereční tlumočení. Obchodní jednání v německém jazyce.

Překlady a tlumočení německý a anglický jazyk. Služby: - soudní překlady a tlumočení textů právní povahy -překlad, tlumočení na konferencích s mezinárodní účastí, obchodní jednání, návštěva ze zahraničí, svatební obřady Odborné texty: -z oboru strojírenství, ekonomie, lingvistiky, a texty krásné literatury psané v angličtině a němčině.

Běžné překlady. Právní překlady. Soudní překlady. Obchodní překlady. Stavební překlady. CAT překlady. Tlumočení. Korektury rodilým mluvčím. Notářské ověření překladů. Jazyky: albánština, angličtina, arabština, arménština, ázerbajdžánština, běloruština, bosenština, bulharština, čeština, esperanto, estonština, finština, francouzština, ...

Moravia - překladatelské a tlumočnické služby do více než 50 světových jazyků, překlady se soudním ověřením, stejně jako tlumočení.

Tuček English. Výuka, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzivní pobytové kurzy -celoroční kurzy v Hodoníně -firemní a individuální kurzy -pro dospělé 7 úrovní -pro děti od 12 let 3 úrovně -jazykové kurzy, jazykový kurz. Překlady, tlumočení.

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Překlady a tlumočení. Německý jazyk. Překlady odborných textů: -právo -obchod -úřední dokumenty -finance -cestovní ruch -gastronomie -potravinářství -nápojový průmysl -informační systémy -ekonomika a marketing -stavebnictví -strojírenství -ekologie -historie -zdravotnictví -zemědělství a další obory.

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

Služby: - výuka anglického jazyka - překlady z/do anglického a německého jazyka.

Služby: - překladatelské: - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, němčina.

Služby: - pronájem vozu značky Rolls-Royce Silver Spur s řidičem

Služby: - jazyková škola - překlady, tlumočení

Překlady a tlumočení - chorvatština - srbština - včetně soudního ověření Překlady a tlumočení - ruština - včetně soudního ověření

Své služby nabízíme od roku 1998 a v současnosti máme více než sto dvacet stálých klientů z České republiky, Německa, Velké Británie, Belgie, USA a Švýcarska. Tlumočíme a překládáme z i do všech evropských jazyků a mimo to i do arabštiny, korejštiny a japonštiny. Zajišťujeme také úřední překlady – a to i v expresních termínech. Jako ...