Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: - jazykové kurzy, výuka: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - kurz češtiny pro cizince Překlady, tlumočení: - angličtina, němčina a ruština

Jazyková škola: - výuka jazyků - překlady a tlumočení

Angličtina - překlady - tlumočení Francouzština - překlady - tlumočení Němčina - překlady - zlumočení Ruština - překlady - tlumočení Jazyková škola - firemní angličtina, němčina - firemní, večerní a intenzivní kurzy - internetová výuka - příprava na mezinárodní zkoušky.

Překladatelství a tlumočnictví. Vyučování v oboru cizích jazyků.

Výuka německého jazyka (obecná němčina, odborná němčina podle profesního zaměření pro jednotlivé osoby i skupiny) přizpůsobená vstupním znalostem, potřebám a požadavkům. Teambuilding s němčinou. Jazykový audit - provádím analýzu jazykové úrovně zaměstnanců podle Společného evropského referenčního rámce, jazykových potřeb firmy a tvorbu efektivního ...

Služby: - překlady a tlumočení angličtina - soudní tlumočník - výuka anglického jazyka pro jednotlivce i firmy.

Výuka, překladatelské služby, : - francouzský jazyk, francouzština

Překladatelská a tlumočnická činnost - soudní tlumočnice jazyka německého.

Překlady a tlumočení - soudní tlumočení - výuka ruského jazyka.

Překladatelské služby: - angličtina - němčina - ruština

Svatební agentura: - organizace, zajištění, příprava svateb, svatby: - koordinace svatebního dne - organizace, příprava večírků, narozeninových oslav, rodinné oslavy. Tlumočení, tlumočnické služby, překlady, překladatelské služby: - nizozemština.

Překlady, tlumočení - angličtina Překlady, tlumočení - francouzština Překlady, tlumočení - němčina.

Nabízíme: - jazykové kurzy pro veřejnost a firemní kurzy - překlady - tlumočení - jízdenky - prodej - společnosti Student Agency.

Překladatelství a tlumočnictví.

Služby: - výuka jazyků - angličtina, ruština, francouzština, španělština, němčina - překlady, tlumočení

Překlady a tlumočení všech jazyků a oborů. Expresní překlady. Grafické zpracování.

Jmenuji se Libor Nenutil a jsem tlumočník a překladatel s jazykovou kombinací čeština, francouzština, angličtina. Své jazykové dovednosti spojuji s dvouletou zkušeností v marketingu. Pomáhám firmám, organizacím i jednotlivcům najít společnou řeč se zahraničními partnery. Mí klienti oceňují kvalitu a osobní přístup. Proto se na mě obracejí.

Služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení

Jazyková škola a překladatelská agentura. Angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština - chtěli byste dokonale ovládat jeden či více těchto jazyků? Potřebujete zajistit překlady nebo sháníte tlumočníka? Jazyková škola, překladatelská a tlumočnická agentura MK jazykové centrum, s.r.o. nabízí kurzy pro veřejnost, studenty, ...

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - německý jazyk, němčina

Skužby: - výuka angličtiny - překladatelské - tlumočnické

Knižní nakladatelství. Překladatelské služby: - anglický jazyk