Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: -právní -překladatelské a tlumočnické z a do NJ

Němčina: - výuka - překlady - tlumočení.

Technické překlady z oblasti strojírenství - angličtina, němčina.

Tlumočení a překlady vč. soudního ověření do španělštiny. Tlumočení osobní, obchodní, výstavy, veletrhy. Průvodcovská činnost ve španělštině (licence, PIS). Doprovod obchodních partnerů.

Výuka, překlady, tlumočení: - německý jazyk

Jazyková škola: -výuka anglického, německého, ruského, francouzského jazyka -překlady -tlumočení.

Služby: -překlady a tlumočení z německého jazyka

Služby: - výuka, kurzy angličtiny - překlady, tlumočení

Překlady, tlumočení: - rumunský jazyk, rumunština.

Překladatelské služby: - odborné překlady na míru z angličtiny a němčiny do češtiny nebo slovenštiny.

Překlady a tlumočení - angličtina - dánština.

Překlady a tlumočení do německého jazyka. Výuka německého jazyka.

Služby: - překlady a tlumočení italského jazyka

Výroba, postprodukce: - dokumentární a vzdělávací filmy

Činnost: - překladatelské služby z a do italského jazyka

Reklamní služby - polepy i celopolepy vozidel - velkoplošný tisk - signmaking - potisk textilií - digitální tisk - velkoplošný tisk - grafický design - překladatelská činnost.

Služby: - překlady - tlumočení - jazykové kurzy

Poradenství začínajícím, malým a středním firmám v ČR, EU i zahraničí v oblastech: - Obchod & Export - obchodní a marketingové plány (HIPPVY, 6P) - distribuční kanály - OZ - plány tras, audity, OJT, kritéria výkonu tras, pokrytí - manažerský reporting - externí posouzení a řízení obchodních případů v ČR i exportu ...

Překlady a tlumočení - z a do německého jazyka.

Služby: - výuka a překlady veškerých evropských jazyků - tlumočení - pořádání společenských akcí Služby: - kosmetika - masáže - liposukce Most: J. Průchy 1915 tel.: 775 223 208 Louny, ul. Žatecká 11 tel.: 776 775 711

Korektury českých textů, jazykové korektury, stylistické úpravy, formální úpravy dokumentů. Kontrola úplnosti překladů z angličtiny, francouzštiny a ruštiny. Oblíbená témata a obory: filosofie, psychologie, literatura a poezie, film a divadlo, výtvarné umění, reklama, ochrana životního prostředí, ekonomika i politika.

Překlady - z češtiny do slovenštiny - ze slovenštiny do češtiny.

Překladatelské služby z německého jazyka včetně soudního ověření.

Technické a obchodní překlady - ruština, čeština, angličtina. Korektura ruštiny rodilým mluvčím. Lokalizace software a webů. Překlady výkresů ACAD a úprava textů obrázků. Expres překlady, flexibilní přístup. Vedení technologických slovníků pro každého zákazníka.