Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překládání a tlumočení z a do ruského jazyka včetně soudního překladatelství.

Překlady do češtiny Webhosting Konfigurace Instalace

Činnost: - překladatelské služby - překlady

Překladatelské a tlumočnické služby Výuka - cizí jazyky

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Překladatelská agentura poskytující komplexní jazyková řešení. Zaměřujeme se na technické a lékařské překlady, překlady marketingových materiálů, lokalizaci softwaru a doprovodných textů. Dodáváme překlady nejvyšší kvality, a svým zákazníkům tak pomáháme prosadit se na globálním trhu.

Služby: - překlady - soudní překlady - tlumočení - korektury textů.

Oceňování majetku pro věci nemovité

Služby: -překlady, tlumočení - anglický jazyk -marketing a PR -fotografování

Překlady a tlumočení: - angličtina - němčina - polština - ruština Výuka - angličtina pro děti od 3 let

Překladatelské služby - tlumočení Výuka - němčina

Sales promotion Nabízí - personální služby Zajišťování - tlumočnice Realizace večírků - modeling - promoakcezajišťování - hostesky - modelky - tanečnícihostesingová modelingová agentura - zajišťování služeb po celé ČR

Překlady: - francouzština - italština.

Simultánní tlumočení - překlady z češtiny do angličtiny a naopak Konsekutivní tlumočení - překlady z němčiny do češtiny

-Překladatelská a tlumočnická činnost

Zprostředkování pojistných produktů.

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, ...

Jazykové kurzy: - angličtina - němčina - ruština - italština - čeština a jiné. Individuální kurzy. Překlady i s ověřením. Tlumočení.

Překlady - běžné, odborné, soudní, expresní. Tlumočení - konsekutivní, simultánní, soudní, zajištění tlumočnické techniky.