Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: -tlumočnické -překladatelské. Jazyk: -německý.

Průvodcovské služby německý, francouzský a český jazyk Překlady a tlumočení - francouzština Překlady a tlumočení - němčina

Průvodcovské služby Překlady a tlumočení - francouzština Překlady a tlumočení - ruština Výuka - francouzština - ruština

Služby: -tlumočení italský jazyk -překlady se soudně znaleckým ověřením -překlady odborných textů -informatika, stavebnictví, ekonomie.

Agentura Parole s.r.o. je specialista na vzdělávání a překlady pro firmy i jednotlivce v celé České republice. Naše nabídka zahrnuje: - odborné i jazykové kurzy - pomaturitní studium - překladatelské služby - poradenství pro vzdělávací instituce v oblasti literatury a vzdělávacích plánů - poradenství pro jednotlivce v oblasti kariéry - ...

Překlady Překlady Překlady odborných textů

Překladatelské služby. Tlumočení, překlady.

Překladatelská činnost: - překlady (i soudně ověřené) - čeština-němčina, němčina-čeština, - nizozemština (holandština, vlámština) - čeština. Soudní tlumočnice jazyka německého.

Lokalizace - software. Překlady - korektury textů. Jazykové kurzy - výuka angličtiny - firemní výuka.

Překladatelská činnost: -odborné překlady (angličtina, němčina). Ověřování shody (s direktivami EU, nařízeními vlády a normami), návrhy prohlášení o shodě, příprava a organizace certifikace systémů jakosti.

Ověřené překlady, tlumočení a výuka španělského a portugalského jazyka.

odborné překlady z polského jazyka do češtiny - webové stránky, návody k obsluze, obchodní korespondence, zadávací dokumentace, účetní výkazy.

Tlumočnické, překladatelské služby. Zajišťujeme polsko-českou obchodní spolupráci, s důrazem na pomoc polským a českým firmám, které mají zájem o expanzi na sousední trh. Nabízíme pomoc s navázáním nebo rozšířením stávající obchodní spolupráce s obchodními partnery, firmami, velkoobchody atd.

Překlady - němčina elektrotechnické texty Jazykové kurzy - angličtina - němčina

Nabízíme překlady z i do polského jazyka i překlady se soudním ověřením.

Tlumočení i simultánní a překlady v jazyce francouzském, francoužština.

Jazykové vzdělávání, kurzy. Odborné služby: - vytváření odborných a specializovaných výukových materiálů - jazykový audit - příprava testů - testování - příprava odborné metodiky - příprava komplexních studijních programů - poradenství pro personalisty a další. Překlady: - z češtiny do cizího jazyka - z cizího jazyka do ...

Služby překladatelské: - překlady z a do němčiny (specializace na německý jazyk) - technické překlady (stavebnictví a strojírenství) - obecné texty - novinové články - reklamní prezentace - obchodní dopisy - technika - obecně (manuály, příručky) - historie, umění, cestovní ruch, gastronomie.

UMAKU. Výuka angličtiny a japonštiny ve firmách, doučování žáků, kurzy i individuální lekce pro dospělé, od začátečníků po pokročilé. Nabízím překlady a tlumočení, korektury bakalářských, diplomových a jiných prací (v českém i anglickém jazyce).

Výuka jazyků, překlady, tlumočení, jazykový institut: - angličtina, němčina, francouzština, ruština (ruský jazyk), španělština, čeština (český jazyk) pro cizince - kvalifikovanými lektory-všechny úrovně a profesní zaměření např obchodní, bankovní - ...

Překlady a tlumočení angličtina, španělština, portugalština. Odborné překlady (medicína, technika, strojírenství), simultánní tlumočení, konferenční tlumočení. Překlady včetně korektur rodilým mluvčím, editace, lokalizace.

Jazykové vzdělávání, výuka a doučování - překlady a tlumočení Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Realitní činnost