Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Profesionální online překladatelská agentura. Přímá komunikace zákazníka a překladatele pomocí interního chatu. Nízké ceny, překladatelé soutěží o zakázku v aukčním systému. Garantujeme profesionální překladatele. Doživotní garance vrácení peněz, pokud v překladu objevíte závažnou chybu.

Nabídka překladů a tlumočení polštiny a francouzštiny včetně soudního ověření.

Výuka jazyků, překlady, tlumočení.

Překlady - angličtinatlumočení při firemních jednáních - francouzštinatlumočení při firemních jednáních - italštinatlumočení při firemních jednáních - němčinatlumočení při firemních jednáních - slovenštinatlumočení při firemních jednáních - korektury textů. Výuka jazyků kurzy - pro dospělé - dětské - pro seniory - pro maminky ...

Cestovní agentura. Nabídka překladů a tlumočení z češtiny, italštiny a němčiny i naopak.

Překlady, doučování, tlumočení: - ruština - ukrajinština

Překlady nejenom z italštiny, angličtiny a slovenštiny do češtiny, ale také z češtiny, slovenštiny a angličtiny do italštiny. Překládání technických materiálů (manuály, technická dokumentace, technické normy, certifikace atd.). Kromě překládání a tlumočení řídí menší jazykovou agenturu Ever-Est services se sídlem v Itálii.

Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení

- překlady a tlumočení z/do angličtiny a němčiny včetně soudního ověření

Překladatelské a tlumočnické služby

Služby: -soudní překlady a tlumočení do ukrajinského jazyka (ukrajinský jazyk- ukrajinština), ruského jazyka (ruský jazyk-ruština).

Německý jazyk - soudně ověřené překlady - tlumočení Německý jazyk - výuka - příprava na státní zkoušky, maturity a přijímací pohovory do zahraničních firem

Služby: - soudní překlady a tlumočení anglický jazyk.

Průvodcovské služby Angličtina - překlady Němčina - překlady Polština - překlady Čeština - překlady

Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Němčina: - překlady - tlumočení. Čeština: - překlady - tlumočení.

Angličtina - tlumočení - překlady Němčina - tlumočení - překlady

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálními lektory -příprava na mezinárodní zkoušky -individuální výuka -firemní kurzy -pomaturitní studium -překlady.

Překlady, tlumočení: - angličtina - francoužština - němčina - ruština - španělstina Jazyková škola: - výuka pro firmy - pomaturitní studium - metodické semináře pro učitele. Kurzy: - angličtina - angličtina pro děti - němčina - španělština - čeština pro cizince - ruština - francouzština.