Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Poskytujeme profesionální překladatelské služby a překlady textů z a do mnoha jazyků - rychle, kvalitně a levně. Naše hlavní služby jsou překlady a korektury rodilým mluvčím. Překládáme obecné i odborné dokumenty, soudní texty a webové stránky.

Soudní tlumočnice, tlumočení, překlady: -ukrajinština, ruština.

Překladatelské služby do anglického a polského jazyka, Uherské Hradiště, korektury Další služby: překlady s polštiny do angličtiny, němčiny, a taky s latiny do polštiny a němčiny. Poskytuji překladatelské služby do anglického a polského jazyka. Provádím překlady odborných textů či korektur. Nabízím kurzy pro firmy a výuku konverzace. Poskytuji ...

Soudní tlumoče a překládání pouze z ruštiny do ruštiny.

Služby: - překlady - tlumočení - soudní tlumočení - ukrajinský, polský a ruský jazyk

Průvodcovské služby Překlady a tlumočení - specializace na japonštinu Tlumočení obchodních jednání a meetingů, prezentací a přednášek, telefonních a televizních konferencí.

Soudní, technický a obchodní překladatel a tlumočník ( kulaté razítko ). Intenzivní individuální a skupinové vyučování: - angličtina - němčina - francouzština

Jazyková škola nabízí individuální i skupinové jazykové kurzy pro veřejnost i pro firmy – výuka angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a dalších jazyků. Zajišťuje překlady a korektury ve více než 50 jazycích – expresní, soudní či specializované překlady. Poskytuje komplexní tlumočnické služby.

Jazyková škola nabízí individuální i skupinové jazykové kurzy pro veřejnost i pro firmy – výuka angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a dalších jazyků. Zajišťuje překlady a korektury ve více než 50 jazycích – expresní, soudní či specializované překlady. Poskytuje komplexní tlumočnické služby.

Provádíme jazykové překlady a tlumočení ve všech jazycích včetně soudního ověření.

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

Angličtina - technické překlady. Němčina - technické překlady.

Němčina - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - čeština - němčina.

Překlady z AJ i do AJ technické, ekonomické a právnické texty - tlumočení při auditech, obchodních a technických jednáních

Služby: - marketing - obchodní zastoupení - lokalizace software - ATC produkty - odborné překlady

Překladatelská agentura. Komplexní jazykové služby: - prosté překlady - ověřené překlady - tlumočení - kurzy cizích jazyků - jazykové korektury - tvorba jazykových mutací webových stránek.

Angličtina - překlady. Španělština - překlady.

Překlady a tlumočení Pořádá - jazykové kurzy.

-Návrhářská, designérská a aranžérská činnost Hostinská činnost