Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Hledáte profesionální překladatelské a tlumočnické služby? Obraťte se na nás. Babylonia vznikla z potřeb našich klientů, jsme schopni sestavit pro určité zakázky sehraný tým profesionálů. Právě proto jsme vhodnou volbou především pro klienty, jejichž potřeby vyžadují koordinovaný přístup. Zabýváme se rozsáhlými překlady, kombinovanými ...

Jazyková škola MKM. FIREMNÍ A INDIVIDUÁLNÍ KURZY -jsou organizovány na základě přání a požadavků klienta (den, čas i intenzita) -lze zahájit kdykoliv v průběhu roku -výuka jak v učebnách MKM, tak u klienta -možné zaměření-technika, EU, ekonomika, obchod, administrativa, stavebnictví, aj. -možnost konverzace s rodilými mluvčími ...

E - shop, dřevěné stavebnice KAPLA, webové aplikace. Překlady z a do anglického jazyka včetně překladů vyžadujících soudní ověření.

Překladatelské a tlumočnické služby.

Dodávka - hasící přístroje Dodávky - požární hlásiče Překlady do a z ruského jazyka

Jazyková agentura pro výuku, překlady, tlumočení. Jazyková škola. Jazykové kurzy: - světové jazyky-angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština i méně frekventované jazyky. Čeština pro cizince.

Alfa Language Clubs-Praha - jazyková škola, překlady. 15 jazyků, včetně češtiny pro cizince. Začátky kurzů po celý rok. Akreditace od MŚMT na kurzy DVPP. Možnost výuky: v našich učebnách i u klientů). Typy kurzů: - individuální výuka - skupinová výuka pro veřejnost (2 - 5 studentů) - firemní kurzy - příprava na jazykové zkoušky - ...

Angličtina - překlady, tlumočení, němčina.

Tlumočnické a překladatelské služby, jazykové kurzy: - němčina, německý jazyk. Zprostředkování a péče o spolupráci mezi německými a českými firmami. Pomoc při založení vlastnich poboček. Pomoc při hledání kvalifikovaných pracovních sil. Motobazar, bazar: - ojeté motocykly.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Výuka jazyků

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Překlady: -Angličtina -Francouzština -Němčina

Angličtina - překlady, čeština - překlady.

Velkoobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo. Služby: - překladatelské, překlady - tlumočnické, tlumočení.

Nabídka překladů, revizí, editací a korektur z i do angličtiny.

Služby: - překladatelské, překlady z anglického jazyka.

Služby: - tlumočnické, tlumočení švédského a anglického jazyka, také v zahraničí - překladatelské, překlady ze švédského a anglického jazyka.

Dopřejte si kvalitní překladatelské či tlumočnické služby, za příznivou cenu, s individuálním přístupem a sestavením nabídky na míru Vašim potřebám. Rádi se přizpůsobíme k Vaší maximální spokojenosti.

Odborné a technické překlady, překlady smluv a právnických textů, tlumočení při obchodních jednáních v tuzemsku i zahraničí.

Jazykové korektury v českém jazyce - kompletní jazyková korektura v českém jazyce - stylistická úprava - standardizace neobvyklých větných vazeb