Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady: - angličtina - němčina.

Překlady. Odborné překlady: Společnost MERIVA TRANSLATIONS s.r.o. je překladatelskou agenturou, která se specializuje na odborné překlady z oblasti práva, ekonomie, propagace a techniky. Na všechny zmíněné odbornosti má společnost různé specializované překladatele. - Právní překlady - překládáme smlouvy, smluvní dokumentace, žaloby, ...

Překlady a tlumočení - moldavský jazyk Překlady a tlumočení - rumunský jazyk

Angličtina - překlady - tlumočení. Individuální i skupinové kurzy.

Francouzština - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení

Překladatelské služby: -technická literatura -německý jazyk -anglický jazyk.

Překladatelská a tlumočnické činnost Výuka - anglický jazyk

Služby: -překladatelství -tlumočnictví -překladatelská agentura.

Činnosti: -překlady do a ze španělštiny -jazykové a stylistické korektury -tlumočení (konsekutivní, doprovodné) do a ze španělštiny -průvodcovské služby (v ČR i ve španělsky mluvících zemích, pro českou i zahraniční klientelu).

Výuka, překladatelská, tlumočnická činnost: - angličtina.

Překlady a tlumočení - z a do angličtiny - z a do němčiny - překlady se soudním ověřením - přepis a překlad z audio/video médií.

Překlady odborných i všeobecných textů z a do angličtiny. Korektury českých, anglických textů, redakční úpravy. Zpracování PR materiálů, smluv a tiskových zpráv. Překlad, časování titulků. Tlumočení při obchodních jednáních. Jazykové konzultace. Výuka angličtiny.

Německý jazyk - překlady - doprovodné tlumočení na obchodních jednání - lektorka - korektury německých textů - výuka - telefonická asistence - korektury.

Francouzština, španělština: - překlady - tlumočení.

Překlady, tlumočení. Výuka - němčina - přípravy na mezinárodní zkoušky.

Práce s textem. Jazykové korektury, editace, copywriting, webwriting. Překlady z a do španělštiny, angličtiny a němčiny. Odborné překlady z oboru celní deklarace a zahraniční obchod. Výuka jazyků, korespondenční kurzy..

Překlady a tlumočení: -anglický jazyk.

Překlady - tlumočení Jazyková škola - jednoleté pomaturitní studium - akreditace MŠMT status studenta - prázdninové intenzivní kurzy - večerní jazykové kurzy - přípravné kurzy ke státním a mezinárodním zkouškám - jazykové kurzy pro děti - firemní kurzy a individuální výuka - příprava k ...

Služby v oblasti www, překlady technické dokumentace, digitální tisk.

Překlady - nizozemština soudní ověření Překladatelská činnost - němčina

Poskytování sídla na adrese kanceláře firmy, zakládání, změny a rušení firem (s.r.o, a.s., nadace, nadační fondy, občanské sdružení, politické strany a další), Obchodně-právní poradenství, příprava a konání valných hromad včetně tlumočení,

Španělština - překlady textů s humanitním a populárně naučným zaměřením Vlastní literární činnost