Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady: - angličtina - italština - maďarština - němčina - ruština.

Překlady, tlumočení a výuka polského jazyka. Výuka pro firmy, skupiny a individuální.

Překlady angličtina, němčina, italština, holandština: - lékařské texty z/do angličtiny a němčiny. Překlady a tlumočení: - soudní ověřování - návody - lékařské zprávy - právní a ekonomické - technického charakteru.

Výuka angličtiny, tlumočení, překlady. Výuka angličtiny probíhá v budově Jazykové školy Gate na Husově náměstí č. p. 789 vždy v odpoledních hodinách od pondělí do čtvrtka.

Jazyková škola: -jazykové kurzy -pomaturitní studium -studium v zahraničí -překlady -tlumočení.

Tlumočnické a překladatelské služby.

Specializujeme se na vícejazyčné služby, překlady a tlumočení. Pronajímáme technické vybavení potřebné k tlumočení na konferencích.

Němčina - překlady - tlumočení - úřední ověřování textů Výuka - němčina

Angličtina - překlady Němčina - překlady Výuka - čeština pro cizince

Ověřené překlady plných mocí, rodných listů, oddacích a úmrtních listů, vysvědčení, diplomů, výpisů z rejstříků atd. - překlady ruština, angličtina, běloruština, ukrajinština

Překlady a tlumočení - arabštinu Výuka - arabština

Překlady a tlumočení holandština.

Nabízím překladatelské a tlumočnické služby z češtiny do angličtiny.

Italština, němčina: - soudní tlumočení - tlumočení jednání, školení, seminářů - soudní překlady.

centrum osobního růstu Sedmikráska: -osobní konzultace: pomoc při řešení témat: osobní růst a vnitřní rozvoj, hledání smyslu a naplnění, vztahy, intimita, zneužití, agrese, rodina, náročné životní situace, úzkosti, deprese, závislosti, psychosomatické obtíže, apod. -semináře: Rodinné konstelace Pět tibeťanů Léčení vnitřního dítěte Léčení ...

Firemní videoprezentace, email kampaně, telefonní kampaně, překlad webových stránek z/do angličtiny, ruštiny, výroba a správa webových stránek, seo, prostory na pořádání seminářů, akci, prezentací, dárkové baličky...

Služby: -překlady a tlumočení: -němčina -angličtina -ruština -italština -výuka: -němčina (specialista na němčinu) -angličtina -AU-PAIR hlídání dětí.

Poskytujeme špičkové překladatelské, právní a poradenské služby každému, kdo se pohybuje v česko-anglickém právním a podnikatelském prostředí. Provádíme běžné i soudně ověřené překlady textů mezi českým a anglickým jazykem. Zpracujeme i korektury, redakci, grafické návrhy, DTP a tisk. Věnujeme se především překladům právních dokumentů, ...

Překladatelská služba: - z polštiny do češtiny a naopak. Oblasti: - obchod - práva - finance - ekonomie - umělecké texty a další.

Překladatelské služby: - z polštiny do češtiny - z češtiny do polštiny - obecná o odborná úroveň - tlumočení.

Copywriterka, korektorka, autorka a překladatelka slovenštiny a angličtiny. Profesionální copywriting neboli autorské psaní textů pro webové stránky i jiná média, prezentace, obchodní korespondence a další příležitosti pro firmy, organizace i jednotlivce.

Překlady: - kompletní služby - soudní překlady. Výuka: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - čeština pro cizince.