Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Tlumočení a překlady angličtiny a němčiny. Soudní tlumočník a překladatel pro angličtinu a němčinu. Konsekutivní soudní tlumočení a překlady pro německý a anglický jazyk. Překlady dokumentů se soudním ověřením, tlumočení pro oblast práva, ekonomiky, obchodu aj. Zakládající člen Komory soudních tlumočníků, přes 30 let praxe tlumočení, špičkové ...

Profesionální překladatelské služby pro všechny hlavní světové jazyky i všechny jazyky evropské. Specialista na právo, technické překlady, automobilismus, propagační materiály, ekonomické a finanční dokumenty a mnoho dalších.

Překlady odborných textů z a do anglického jazyka. Překládané obory: - technika, ekonomika, právo, přírodní vědy, chemie.

-řešení problémů technického charakteru ve strojírenství -tvorba konstrukčních návrhů včetně kompletní výkresové dokumentace -příprava podkladů pro výrobu (data pro CNC stroje, ...) -poradenství v oblasti konstrukce a technologie -překladatelské a tlumočnické služby pro strojírenství (z a do německého jazyka)

Služby: -odborné překlady v oboru rybářství, rybníkářství a v souvisejících biologických disciplínách -překlady návodů, informačních brožur, článků, dopisů a technické dokumentace z jiných oborů po dohodě.

Překlady, tlumočení: -němčina, německý jazyk -korespondenční, technické -obory strojírenství, elektronika, ekonomika, právo, výpočetní technika a software -příprava certifikačních auditů podle norem ISO řady 9000, ISO 14000 (životní prostředí), QS 9000 a VDA 6, 1 t.j. překlady a aktualizace organizačních směrnic, příruček jakosti ...

Služby: -překlady NJ německého jazyka.

Levné překlady a tlumočení do italštiny, angličtiny a němčiny. Nabídka kurzů pro tyto jazyky. Osvědčená kvalita za nejlevnější cenu.

Služby: - překladatelské služby v oblasti němčiny.

Jsme privátní agentura se zaměřením zejména na překlady z a do následujících jazyků např: - češký jazyk - slovenský jazyk - polský jazyk - anglický jazyk - německý jazyk - italský jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - portugalský jazyk - ruský jazyk - ukrajinský jazyk - finský jazyk - švédský jazyk ...

Služby: -překlady a tlumočení -jazykové kurzy pro děti i dospělé -servis ve všech světových jazycích. Tlumočení - standardní, konsekutivní, simultální, soudní.

Vystavování, vydávání, zpracování, prodej formulářů: - certifikáty o původu zboží - karnety ATA - form A - EUR-1, EUR-2 Poradenství i s garancí anonymity: - celní - daňové - zdravotní a sociální pojištění Organizování, pořádání: - vzdělávací činnost - kurzy - semináře - výstavy Pronájem: - klub NA RAMPĚ-prostory ...

Služby: -technické, odborné a jinak obtížné překlady a tlumočení v evropských jazycích včetně arabštiny, čínštiny, japonštiny a korejštiny -doprovodný program služeb s komplexním servisem. Člen Jednoty tlumočníků a překladatelů ČR a Komory soudních tlumočníků ČR.

Centrální půjčovna. Online překladač vět.

Služby: - překlady technických textů - překlady technického charakteru - texty - manuály - prospekty - příručky programování - dokumentace strojů a zařízení - odborné překlady - jazyky: - němčina - angličtina - francouzština - nizozemština (holandština) Služby: - zpracování na PC - grafická ...

Překlady z/do anglickeho jazyka. Možnost korektury rodilým mluvčím.

Akreditace mezinárodního sdružení profesionálních překladatelů. Nabízíme vysoce profesionální překlady: - z češtiny do angličtiny - ze slovenštiny do angličtiny - z angličtiny do češtiny. Překlady do angličtiny jsou prováděny profesionálním překladatelem, občanem Velké Británie. Překlady do češtiny provádějí zkušení čeští ...

Služby: -překladatelské -individuální výuka angličtiny.

Překladatelská, tlumočnická činnost: -německý jazyk (němčina) -obchodní korespondence -smlouvy -překlady odborných textů -úředně ověřené překlady -telefonický styk se zahraničními firmami. Soudní ověření.

Služby: -technické překlady -doklady, smlouvy, audity, výpisy -dokumentace -právnické texty -tlumočení konferenční doprovodné, konsekutivní, simultánní, soudní -překlady právní, technické, soudní a běžné -ekonomika -management jakosti.

Soudní překlady a tlumočení v italském jazyce. Překlady dokladů do italštiny s ověřením. Místo působení: Praha. Tlumočení z italštiny.

Oddělení technických překladů, sofwarové lokalizace a DTP: - překlady odborných technických manuálů, příruček a textů - grafické návrhy, elektronické publikování, předtisková příprava a tisk - webové stránky - on-line překlady webových prezentací, návrhy a lokalizace - lokalizace softwaru - zalamování překladů do originálních souborů - ...

Jazykové kurzy: - anglický, něměcký, ruský, španělský, francouzský a čínský jazyk, možnost dalších dle dohody - pro děti i dospělé - individuální a firemní výuka - veřejnostní kurzy. Tlumočnické a překladatelské služby: - překlady a tlumočení do/z 52 jazyků - cokoliv - další firemní vzdělávání - osobnostní a komunikační ...

Překlady a výuka, profesionálně a efektivně. Nabízíme profesionální překlady z angličtiny pro mnoha oborů a podložené dlouhodobými zkušenostmi a individuální výuku angličtiny, kde se klade důraz na efektivitu a přirozenost.