Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady, tlumočení: - němčina.

Služby: -překlady, tlumočení. -technické texty. -zpracování - uživatelské příručky, návody na obsluhu. -překlady do všech světových jazyků. -angličtina, němčina, francouzština, italština, ruština, maďarština, polština, španělština, dánština, ukrajinština...

Tlumočení, tlumočnictví, překlady: -chorvatština, srbština, angličtina.

Služby: -tlumočení, překlady z: -češtiny do arabštiny. -arabštiny do češtiny. -soudní tlumočení.

Tlumočení, překlady, technické překlady: -italština, francouzština, španělština, angličtina, němčina.

Ruský jazyk, ruština: - obchodní korespondence, manuály, výrobní postupy, technická dokumentace, internetové aplikace, software, reklamní materiály, korektury textů, soudní ověření - obchodní jednání, sportovní utkání, jednání s úřady, cesty do zahraničí, simultánní tlumočení - výuka skupin i jednotlivců rodilým mluvčím.

Služby: - překlady, doučování, tlumočení a průvodcovství pro kombinaci německý jazyk a čeština.

Překladatelství CZ - PL, PL - CZ: - tlumočnické a překladatelské služby z / do polštiny - rodilá mluvčí, soudní tlumočnice polského jazyka - překlady úředních dokumentů - texty pro Vaše www - tlumočení obchodních jednání - kontakty na polský trh, poradenství.

Překlady a tlumočení: Tlumočení: -všech oborů v tuzemsku i zahraničí -soudní tlumočení -doprovodné, informativní, konsekutivní, simultánní, po telefonu -expresní zajištění tlumočníka -grafická úprava -doručování textů e-mailem, faxem, na disketě, CD, poštou -úprava dle přání zákazníka v textových a grafických ...

Publicista, textař, editor, korektor, fotograf, básník a překladatel z angličtiny. Profesionální a komplexní produkce zpravodajství a publicistiky: zvukové záznamy na diktafon, zpravodajská fotografie, autorské psaní článků, zpráv, reportáží, rozhovorů, komentářů aj.

Překlady a tlumočení. Překlady textů: - soudních - odborných - běžných textů. Soudní překlady dokumentů s tlumočnickou doložkou a kulatým razítkem. Poskytování tlumočnických služeb.

Služby: -překladatelské -tlumočnické

Překlady a tlumočení: -soudní překlady -angličtina -němčina.

Provádíme: - překlady textů z/do ruského a anglického jazyka včetně přímých překladů z ruštiny do angličtiny a zpět se zaměřením na techniku a obchod. Lektorská činnost AJ, RJ.

Překladatelský, reklamní a publikační servis. DTP studio pracuje na platformě PC i Macintosh. Služby: -scan, sazba, grafika, osvit, tisk -sazba dokumentů -tvorba grafických návrhů dokumentů -scanování předloh -grafické úpravy -vizitky, reklamní prospekty Vazby:: -tepelná - termovazba -kroužková -lištová Tiskové ...

Služby: -překladatelské, tlumočnické ve všech jazycích.

Poskytujeme: - překlady - tlumočení - korektury rodilým mluvčím. Zaměřujeme se především na východoevropské jazyky, konkrétně: - Ruštinu - Ukrajinštinu - Litevštinu - Lotyštinu - a další.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Překladatelka angličtiny se zaměřením na technické překlady a anglický jazyk v průmyslu. Profesionální obousměrné překlady angličtiny, jazykové korektury a stylistické úpravy anglických textů. Specializace na technické překlady pro hutní průmysl a těžké strojírenství. Odborné jazykové vzdělání doplněné o státnice a mezinárodně uznávané jazykové ...

Překladatelské a tlumočnické služby v anglickém a německém jazyce. Specializace na oblasti: -právo -ekonomie -obchod -finance -bankovnictví -management -public relations -manuály -návody -technika -obchodní korespondence aj.

Služby: - obchodní činnost organizace obchodních styků a jednání mezi Čínou, Hongkongem a Českou republikou. Pomoc při investiční činnosti v obou směrech. Spolupráce na obchodních, ekonomických a jiných podobných činnostech. - překladatelské služby - realitní činnost - cestování a turistika - jazyková škola - kulturní ...

Pořádáme kurzy anglického jazyka pro firmy i jednotlivce. Nabízíme překladatelské služby.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.