Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

JAS TRUTNOV Tlumočení a překlady ve 32 světových jazycích, především angličtina, němčina, holandština, polština, ruština, francouzština, španělština, portugalština, italština, řečtina, bulharština, maďarština, finština, švédština, dánština a japonština.

Kvalitní překlady textů z angličtiny do češtiny a z češtiny do angličtiny. Přepisy textů jak v anglickém tak českém jazyce.

Rodilý mluvčí: - polský jazyk. Soudní překlady: - polský jazyk - anglický jazyk.

Soudní tlumočení: - jazyk polský, polština. Překladatelství. Specializace na překlady technické, ekonomické a právní.

PŘEKLADATELSKÉ A TLUMOČNICKÉ SLUŽBY / PŘEKLADY A TLUMOČENÍ NONSTOP LINKA + 420 608 916 000 NEJlevnější-NEJrychlejší-NEJkvalitnější. Cena za NS od 220 Kč. Zvýhodněná sazba pro anglický, německý a francouzský a slovenský jazyk. Světové jazyky: afghánština, albánština, angličtina, arabština, arménština, běloruština, bengálština, bulharština, ...

Překlady, tlumočení. Jazyky: - ruština - němčina.

Služby: -překlady a tlumočení -angličtina, němčina, ruština a francouzština, (AJ, NJ, RJ, FJ) -překlady ověřené soudním tlumočníkem z a do anglického a německého jazyka -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny.

Služby: -pořádání jazykových kurzů -individuální, firemní i letní kurzy -překlady a tlumočení.

Služby: -překladatelství -tlumočnictví

Specializujeme se na odborné i obecné, vysoce kvalifikované překlady z a do němčiny. Překlady z němčiny do polštiny, ruštiny, angličtiny a jiných jazyků. Dále nabízíme službu konsekutivní i simultánní tlumočení z němčiny do češtiny a naopak.

Služby: -soudní tlumočení angličtina, němčina -překlady.

Profesionální tlumočení, překlady: - všechny světové jazyky - soudně ověřené překlady. Tlumočnická technika.

Odborné překlady a tlumočení pro jazyky němčina, italština, angličtina, francouzština a ruština se specializací na návody, průmysl, telekomunikace, obchod.

Výuka NJ, tlumočení a překlady se soudním ověřením, všechny obory, specializace na právní texty a smlouvy.

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků, angličtina, němčina, ruština, čeština pro cizince a jiné, doučování předmětů ZŠ, SŠ i VŠ, příprava na zkoušky, hra na hudební nástroje, počítačové kurzy, překlady a tlumočení

Chorvatština, srbština, bosenština. Překlady a tlumočení pro firmy, státní organizace a soukromé osoby. Překlady z oblastí: -technická problematika, obchodně- smluvní vztahy, úřední doklady, návody, ekonomická problematika, reklamní materiály, manuály, legislativa, technické katalogy -profesionální kvalita.

Cestovní a překladatelská agentura. Agentura: -cestovní -překladatelská.

Kvalitní odborné překlady z a do němčiny. Zkušenosti od roku 2002. Přímá komunikace s překladatelem, individuální přístup. Překlady oborů: ekonomické překlady, právnické překlady, technické překlady, překlady marketingových textů, překlady beletrie a žurnalistika. Kvalita je na prvním místě.

Nabízíme tyto služby: - překlady - tlumočnictví - grafické práce - tlumočnickou techniku. PŘEKLADY JAZYKŮ: - angličtina, arabština, arménština, - bulharština, čínština, dánština, - stonština, finština, francouzština, - hebrejština, hindu, holandština, - chorvatština, indonézština, italština - japonština, ...

Vzdělávací agentura: - jazykové kurzy - počítačové kurzy - akreditované kurzy - kurzy komunikace a rozvoje sociálních dovedností Překlady a tlumočení

Služby: -sekretářské a překladatelské činnosti.

Poskytování: -telekomunikační služby šíření rozhlasového a televizního signálu prostřednictvím zemských vysílačů. Služby: -překladatelské.