Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady z a do následujících jazyků: - angličtina - francouzština - němčina - španělština - italština - ruština - slovenština - holandština - dánština - a další jazyky na přání zákazníka. Specializace: - ekonomické a firemní texty, dopisy, dokumenty a prezentace - zprávy a zápisy z jednání představenstev a ...

Administrativní služby: - přepis textů (dokumenty, knihy, strojopis, rukopis, tištěný text, skenovaný text, kopírovaný text…) - přepis audio/video záznamů - přepis textů do MS Excel a naopak - tvorba tabulek - stylizace obchodních dopisů - vyhledávání a zpracování informací na internetu - jazykové překlady.

Překlady a tlumočení standardních jazyků: - anglický - německý - francouzský

Služby: -tlumočení a ověřené překlady, francouský a německý jazyk -služby cestovní agentury -průvodcovské služby.

Nabízíme: -překlady a tlumočení ve všech evropských a hlavních asijských jazycích a 126 oborech -koordinaci odborníků různých profesí -sestavování specializovaných slovníků -lokalizaci internetových prezentací a softwaru.

Překlady, tlumočení: -německý jazyk.

Překladatel, tlumočník českého, ruského a ukrajinského jazyka. SOUDNÍ OVĚŘENÍ. Odborné jazykové vzdělání – český jazyk a literatura. Dlouholetá praxe v oboru překladatelství. Široký překladatelský záběr – osobní dokumenty, smlouvy, web stránky, reklamní texty, technické texty. Možnost expresního vyhotovení překladu.

Překladatelské služby. Odborné překlady angličtiny, němčiny, italštiny: - právní překlady - ověřené úřední překlady i na počkání - překlady s doložkou soudního tlumočníka - překlady technické dokumentace

Vývoj programového vybavení na zakázku. Poradenství: -software pro revize elektrotechniky. Překlady: -anglicko-české i odborné počítačové literatury.

Překlady: -texty z němčiny do češtiny a naopak. Speciální obory: -strojírenství -elektrotechnika a elektronika -webové stránky -chemie -papírenský průmysl -kabelářský průmysl -ochrana životního prostředí -návody k obsluze a údržbě, technické popisy zařízení, příručky -kupní smlouvy -obecné texty všeho druhu.

Překladatelská agentura. Překlady v oblasti práva, obchodu, ekonomiky, vědy, propagace, atd.: -němčina -angličtina -španělština -italština -francouzština -ruština. Služby: -překlady literatury a manuálů -přepisy textů -konečnou úpravu textů dle přání zákazníka -zpracování na PC** v dohodnutém textovém ...

Služby: -překlady: -odborné, právní, soudní. -angličtina, němčina, španělština, arabština, bulharština, čínština, italština, ukrajinština, švédština... -tlumočení.

CEET "LANGUAGE SOLUTIONS" Překlady s pomocí CAT nástrojů, expresní překlady, soudní překlady, překlady rodilými mluvčími.

Překladatelská kancelář, specialista na němčinu: -překlady z/do němčiny (němčina) -soudní ověření -vysoká kvalita dle rakouských norem -http://czau.net

Překlady z anglického a německého jazyka do jazyka českého, se zaměřením na technické obory: -elektrotechnika -pozemní komunikace -telematika (mýtné) -turistika, cestování -obchod.

Služby: - překlady, tlumočení, korektury - oblast techniky, práva, obchodu, logistiky, medicíny, politiky, zemědělství, EU a mezinárodních institucí, překlady návodů, směrnic, bezpečnostní dokumentace, obchodních prezentací a mnoho dalších oborů.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Služby, poradenství: -zpracování technické dokumentace -překlady technické dokumentace -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Služby: -překladatelské -tlumočnické. Výuka: -angličtina, němčina -indivuduální i skupinové kurzy. Jazyková jednotřídka nově otevřená.

Překladatelská a tlumočnická agentura. Překlady: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština a ruština - notářské ověření - vazba výsledných dokumentů - grafická úprava překládaných textů atd - příjem a doručení překladů emailem, faxem, kurýrní službou a poštou. Tlumočení: - simultání tlumočení - ...

Kompletní jazykové korektury různých druhů textů a tiskovin v českém jazyce.