Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Jazyková škola Brno English Centre nabízí kvalitní služby v těchto jazycích: angličtina, španělština. Jazykové kurzy pod vedením rodilých mluvčí = angličtina na vysoké úrovni. Ne nadarmo patříme mezi nejvyhledávanější jazykové školy v regionu Brno a okolí. Specializace na výuku angličtiny: - večerní jazykové kurzy - jazykové kurzy v ...

Jazyková agentura. Výuka, jazykové kurzy: -individuální -firemní -víkendové -jednodenní. Překlady -všechny světové i mimoevropské jazyky. Tlumočení. Jazykový audit.

Služby: - výuka německého jazyka - překlady.

Nabídka jazykového vzdělávání pro firmy, soukromé osoby i děti. Zajištění překladů a tlumočení. Pořádání odborných, IT či soft skills kurzů.

služby: - překlady a tlumočení z/do anglického jazyka.

Nabízíme: - překladatelské a tlumočnické služby.

Překlady, překladatelská činnost z/do: - českého, anglického, polkého, španělského jazyka Tlumočení obchodních jednání v sídle Vaší firmy. Tlumočení jednání na výstavách a veletrzích. Konsekutivní tlumočení na prezentačních akcích.

Činnost: - překladatelská - jazykové služby - soudní překladatel. Specializace: - francouzština, angličtina, němčina, nizozemština(holandština, vlámština), španělština, portugalština, slovenština, polština, ruština.

Služby: -soudní tlumočení německého jazyka NJ -překlady NJ.

Překlady, tlumočení: -ruština, běloruština, angličtina, němčina -přímé překlady z angličtiny, němčiny do ruštiny a zpět -soudní překlady, korektury -překlad reklamní materiály, internetové prezentace, obchodní, technické a právnické texty a jiné. Výuka ruštiny s rodilou mluvčí: -firemní výuka -individuální a skupinová -různé úrovně ...

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Překladatelský a tlumočnický servis. Služby: - překlady - tlumočení. Sídlo firmy: - Jana Maluchy 205/55, Ostrava - Dubina.

-odborné překlady z oblasti technické, ekonomické, obchodní a právní -soudní ověření překladů -konsekutivní a soudní tlumočení

Zprostředkovatelské služby, zejména sekretářské a překladatelské.

Služby: -soudní překlady, tlumočení -NJ německý jazyk.

Překladatelské služby se specializací na soudní překlady z německého jazyka.

Služby: -překlady z a do anglického jazyka.

Tlumočení a překlady. Překlady zajišťujeme ve všech jazycích a oborech, specializujeme se na: - Právo (smlouvy, právní rozbory, předpisy, právo EU, rodné listy, oddací listy a vysvědčení) - Ekonomika (výroční zprávy, daně, audity, ekonomické publikace) - Technické manuály (obráběcí stroje, Hi-fi přístroje, automobilový průmysl) manuály ...

Profesionální překlady a tlumočení. Služby: -překladatelské a tlumočnické služby ve všech evropských a mimoevropských jazycích.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.