Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Komplexní služby v oboru anglického jazyka: -vzdělávání -překlady -výzkum -tlumočení -tvorba materiálů.

Jazykové překlady: - jazyk anglický, angličtina - jazyk německý, němčina - jazyk slovenský, slovenština - jazyk český, čeština. Překladatelské služby.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Jazyková škola v Brně, Praze a Ostravě nabízí ucelenou nabídku v oblasti výuky jazyků, překladatelských a tlumočnických služeb. Nabídka 17-ti jazyků uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Kvalita výuky se mimo jiné opírá o rodilé mluvčí ve všech nabízených jazykových variantách. V naší nabídce naleznete pomaturitní studium na ...

Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Poskytování překladatelských služeb v oblasti anglického, německého a polského jazyka. Překlady: -angličtina, polština, němčina.

Výuka angličtiny: - pro veřejnost - firemní výuka. Překlady: - překlady textů obecných i odborných - angličtina - čeština - čeština - angličtina.

Jazyková agentura. Služby: -překlady do všech světových jazyků včetne čínštiny, ¨japonštiny -odborné, ověřené překlady -překlady dokladů -tlumočení.

Služby: - moderování ( společenské akce, plesy, módní přehlídky, firemní prezentace, hudební festivaly) - překlady, tlumočení ( němčina)

Překlady a tlumočení: - anglický jazyk - německý jazyk - francouzský jazyk - ruský jazyk - italský jazyk - kratší texty možné faxovat přímo, bez předchozí dohody ( vyřízení tentýž den ).

Soudní tlumočník a překladatel. Překlady, tlumočení. Specializace na tlumočení: - právních a obchodních jednání, přednášek, konferencí. Jazyky: - bosenština, chorvatština, srbština.

Angličtina, němčina, francouzština, ruština, čeština pro cizince - individuální kurzy - firemní kurzy - překlady a tlumočení.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

Soudní tlumočník a překladatel němčina: -soudně ověřené překlady NJ úředních dokladů (vysvědčení, certifikáty, smlouvy, rodné a oddací listy, výpisy z obchodního rejstříku, apod.) -překlady v oborech technika, obchod a právo –manuály, webové stránky, technické listy, smlouvy, normy, předpisy, obchodní korespondence ...

Překladatelství a tlumočnictví. Výuka cizích jazyků: -anglicky, angličtina -německy, němčina -francouzsky, francouzština -italsky, italština -rusky, ruština -řecky, řečtina -čeština pro cizince.

Překlady: -z angličtiny i do angličtiny - běžné i odborné texty ekonomické, právnické, lékařské, elektro, stavební, vojenské -možnost expresních překladů do 24 hodin a zaslání e-mailem -bohaté zkušenosti s realizací A-Č i Č-A slovníků, učebních textů, překladů beletrie, manuálů apod. Soukromá výuka angličtiny - 40 let pedagogických ...

Nabídka: -provedení korektury textu, tj. kontrola gramatiky, stylistiky, typografie, psaní textu pro web, tvorbu reklamních textů, copywriting -překlady z češtiny do slovenštiny a obráceně.

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Služby: -překlady -soudní tlumočení -angličtina, němčina.

Překladatelské služby www.preklady.cz v níže uvedených jazycích i expresně: -jazykové korektury včetně češtiny, např. magisterské, diplomové práce. Výroba, obchod, prodej: -knižní tituly slovníky, konverzace, čeština pravidla, pravidla pravopisu, slovník synonym. Specializace: -oborové elektronické překladové slovníky -ekonomický ...

Služby: -výuka Anglického jazyka pro děti i dospělé -individuální výuka, konverzace, doučování, překlady.

Služby: -překladatelské, překlady, tlumočeni: -ukrajinština -ruština.

Překlady, tlumočení: -italský jazyk, italština. -německý jazyk, němčina. Soudní překlady.