Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: - překladatelské - tlumočnické - jazykové kurzy.

Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Překladatelství. Výuka cizích jazyků -němčiny, ruštiny.

Překladatelka jazyka anglického a ruského Členka Komory soudních tlumočníků Překlady s úředním ověřením - smlouvy, rodné listy, diplomy, vysvědčení a jiné dokumenty Ostatní překlady - přednostně zaměření právo, ekonomika, přírodní vědy (farmacie, medicína, biologie, chemie)

Překladatelské a tlumočnické služby.

Nabídka jazykového vzdělávání pro firmy, soukromé osoby i děti. Zajištění překladů a tlumočení. Pořádání odborných, IT či soft skills kurzů.

Reklamní činnosti Fotografické činnosti Překladatelské a tlumočnické činnosti

Odborné služby v oblasti publikování dokumentů pro lokalizační firmy, překladatelské agentury.. -DTP vícejazyčné dokumentace -úprava a zpracování obrázků -úprava a manuální lokalizaci obrázků, jak bitmapové, tak vektorové. -sazba a tvorba dokumentů -vytváříme editovatelný soubor, v požadovaném formátu (např. kniha, manuál, atd.). ...

Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství Architektonické a inženýrské činnosti a související Překladatelské a tlumočnické činnosti Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.

Překlady: - německý jazyk (němčina) - anglický jazyk (angličtina).

Překlady a tlumočení NJ. Soudní překlady a tlumočení.

Naše jazyková agentura Vám nabízí: - firemní jazykové kurzy - jazykové kurzy pro školy - jazykové kurzy pro soukromé osoby - překlady - tlumočení.

Překlady a tlumočení: - angličtina. Texty odborné, administrativní, právnické, překlady beletrie. Redakce a korektury textů. Soudní tlumočník.

Překladatelské a tlumočnické služby - anglický jazyk Pronájem reklamní RC vzducholodi - veletrhy, předváděcí akce, prodejní akce, plesy apod. Reklamní grafiku na samolepicí fólii lepím přímo na tělo vzducholodi - žádné "různě visící" bannery. Pronájem velkoplošných autodráh - veletrhy, firemní večírky, firemní dětské dny, zábavní akce, ...

Služby: -tlumočnické a překladatelské -výuka angličtiny.

Služby: -překlady (překladatelské) a tlumočení (tlumočnické): -angličtina a němčina.

Překlady, tlumočení: - německý jazyk (němčina).

Služby: - překlady, tlumočení - soudní tlumočení

Překladatel: -angličtina -ruština -soudně ověřené překlady. Výuka jazyků: -angličtina -ruština.

Výuka, překlady: - polský jazyk pro firmy i individuální zájemce.