Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Kopírování: -velkoformátové A2-A0 -formát A6-A3 -barevně do formátu A3 Grafické návrhy a sazba pro tisk na PC. Prodej: -tiskopisy -xerografický, faxový papír, obálky. Zhotovení na zakázku: -vazba V1 -vizitky -kroužková vazba -termovazba. Tisk na zařízení DUPLOPRINT.

Služby, jazykový servis: - překlady, tlumočení - výuka jazyky.

Nabízíme: -simultánní tlumočení konferencí, kongresů a školení včetně kompletního technického vybavení (sluchátka, ozvučení atd.) -tlumočení specializovaných kurzů -tlumočení obchodních jednání -překlady technických textů -překlady právních textů, smluv včetne soudního ověření -vytváření národních verzí programového vybavení (lokalizace ...

Překlady a tlumočení do všech jazyků. Překlady: - expresní - odborné - rodilým mluvčím - se soudním ověřením. Tlumočení pro konference, obchodní i úřední jednání.

Služby: - překlady z jazyka francouzkého a italského - soudní ověřování překladů - výuka francouzštiny a italštiny.

Překladatelské služby ve švédském jazyce: - překlady a konsekutivní tlumočení - ověřené překlady a soudní tlumočení - překlady právních dokumentů, smluv, výpisů z obchodních rejstříků, plných mocí a ostatních dokumentů.

Tlumočení, překlady. Služby: -špičkové konferenční tlumočení -překlady ve všech světových jazycích a ve všech oborech -DTP* -tlumočnické zařízení PHILIPS INFRA DCN* -tlumočník, tlumočníci, překladatel, překlady. Organizování: -kongresy, konference, semináře, firemní akce, tiskové konference. Ozvučení, hostesky.

Nabídka překladatelských služeb do všech světových jazyků.

Soudní překladatelka, tlumočnice a lektorka francouzštiny, jazyková poradkyně pro obchod s Francií. Výuka francouzštiny, obousměrné překladytlumočení a doprovod. Jazykové poradenství pro firmy včetně obchodní korespondence a komunikace ve francouzštině.

Služby: Poskytujeme: -komplexní jazykové služby, angličtina -překlad korespondence či soudně ověřené překlady úředních listin -překlady -korektury -smlouvy, normy, protokoly, zákony, vyhlášky, usnesení, pojišťovací dokumentace, zplnomocnění, rozhodnutí soudu.

Překlady z jazyka anglického se specializací na informační technologie.

Překlady, tlumočení, výuka - ČÍNŠTINA-čeština. Průzkum čínského trhu, export a import z Číny. Překladatelé a tlumočníci do Čínštiny. Informační portál o Číně, čínštině, čínské ekonomice a kultuře.

Překladatelské a tlumočnické služby: -překlady právnických, ekonomických a technických textů, překlady norem -jazyky - anglický, arabský, bosenský, bulharský, dánský, estonský, finský, francouzský, holandský, chorvatský, italský, japonský, litevský, lotyšský, makedonský, maďarský, německý, norský, polský, portugalský, rumunský, ruský, ...

Překlady a tlumočení: -angličtina -němčina -italština -španělština -francouzština -ruština. Překlady a tlumočení v obchodních jednání i obchodní korespondence. Výuka cizích jazyků: -angličtina -němčina -španělština -francouzština. Zprostředkování obchodu a služeb.

Překlady angličtina: - webových článků, akademické statě, studentské práce a eseje, filmové titulky a scénáře a jiné odborné texty z oblasti humanitních a sociálních věd, umění a kultury, cestovního ruchu a psychiatrie.

Jazyková škola, kurzy angličtiny: -pro dospělé -pro děti a mlásež -individuální výuka -firemní kurzy. Překlady: -z češtiny do angličtiny -z angličtiny do češtiny.

Výuka: -angličtina -němčina -ruština -francouzština, další světové jazyky. Kursy: -individuální -firemní -odpolední -večerní . Anglická školička pro děti. Služby: -překlady -tlumočení -firemní vzdělávání. Poradímě Vám s výběrem vhodného kurzu. Pomůžeme se zajištěním učebních pomůcek a materiálů.

Nabízím překlady z/do angličtiny s 5letou praxí. Specializuji se především na humanitní obory a cestovní ruch, bez větších obtíží však zvládám i terminologii jiných oborů. Více informací na mém webu.

Služby: -tlumočnictví -překladatelství -výuka jazyků. Angličtina, němčina.

Překlady, překladatelská činnost. Výuka jazyků, korektury. Účetnictví.

Překládáme a tlumočíme pro: - průmyslové koncerny - střední i malé firmy - státní podniky - státní instituce - advokátní kanceláře i soukromé osoby. Nabízíme kompletní jazykový servis: - tlumočení - překlady - výuku jazyků - průvodcovské služby i doprovodné služby cestovní agentury. Našich služeb můžete využít v České ...

Služby: -překladatelské, překlady z němčiny do češtiny a naopak -tlumočnické, tlumočení.

Překladatel a tlumočník italštiny, ruštiny, angličtiny a němčiny. Profesionální překlady a tlumočení pro italský, ruský, anglický a německý jazyk – italština a ruština obousměrně se státní zkouškou, angličtina a němčina pouze v běžném rozsahu nebo jednosměrně. Specializace na překladatelství a tlumočnictví v oblasti obchodu, mezinárodních vztahů, ...

Překladatel, tlumočník: - němčina - francouština.