Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady, tlumočení, výuka: -anglický jazyk (angličtina) -odborné překlady.

Překlady z oblasti lékařské angličtiny, webových stránek - editace textů Nabízí - zážitkové kurzy COOKING IN ENGLISH a kurzy angličtiny - semestrální i letní intenzivní

Angličtina - překlady Čeština - překlady

Služby: -překladatelská a tlumočnická činnost -výuka angličtiny,němčiny,francouštiny, španělštiny -čeština pro cizince německy hovořící -intenzivní kurzy.

Consulting - právní a ekonomické poradenství Překlady

Kompletní překladatelská činnost

Italština - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení

Revize - vyhrazená technická zařízení Anglická jazyk - překládání textů, technické korespondence a literatury i zpět do českého jazyka Francouzský jazyk - překládání textů, technické korespondence a literatury (i zpět do českého jazyka) Německý jazyk - překládání textů, technické korespondence a literatury (i zpět do českého ...

Kompletní služby - překlady - tlumočení

Angličtina - překlady - tlumočení Slovenština - překlady - tlumočení

Internetový marketing Zřizování internetových obchodů Překladatelské služby

Holandština - překlady a tlumočení Němčina - překlady a tlumočení Čeština a slovenština - překlady a tlumočení

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Překlady a tlumočení - do a z ruského jazyka (včetně odborných a technických textů)

Překlady - z a do ruštiny a ukrajinštiny