Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Provádíme: - překlady textů z/do ruského a anglického jazyka včetně přímých překladů z ruštiny do angličtiny a zpět se zaměřením na techniku a obchod. Lektorská činnost AJ, RJ.

Pořádáme kurzy anglického jazyka pro firmy i jednotlivce. Nabízíme překladatelské služby.

JAS TRUTNOV Tlumočení a překlady ve 32 světových jazycích, především angličtina, němčina, holandština, polština, ruština, francouzština, španělština, portugalština, italština, řečtina, bulharština, maďarština, finština, švédština, dánština a japonština.

Vývoj programového vybavení na zakázku. Poradenství: -software pro revize elektrotechniky. Překlady: -anglicko-české i odborné počítačové literatury.

Překlady: -texty z němčiny do češtiny a naopak. Speciální obory: -strojírenství -elektrotechnika a elektronika -webové stránky -chemie -papírenský průmysl -kabelářský průmysl -ochrana životního prostředí -návody k obsluze a údržbě, technické popisy zařízení, příručky -kupní smlouvy -obecné texty všeho druhu.

Překlady a tlumočení-všechny jazyky, výuka skupinová, individuální: - kompletní jazykový servis - soudní překlady - zpracování na PC - komunikace: - Internet - fax - modem - jazykové kurzy - speciální jazyková výuka - příprava-vícejazyčné www* stránky - posílání zpráv elektronickou poštou i do zahraničí.

Služby: - překladatelské a tlumočnické služby. - 52 jazyků.

Překlady: -z němčiny do češtiny a vice versa -doučování němčiny -průvodcovské služby v německém jazyce.

Služba: - podnikatelům - přepisy, opisy dokumentů - zajištění překladatele (němčina, angličtina) - kopírování.

Nabízíme: - výuku čínštiny pro česky a anglicky mluvící osoby - tlumočení a překlady z čínštiny do češtiny či angličtiny a zpět - zprostředkování obchodních činností pro české firmy v Číně, vybudování obchodních kontaktů Máme: - rodilé mluvčí s jazykovým vzděláním - zkušenosti s obchodem s čínskými podniky - znalost prostředí ...

Činnost: - překladatelská - jazykové služby - soudní překladatel. Specializace: - francouzština, angličtina, němčina, nizozemština(holandština, vlámština), španělština, portugalština, slovenština, polština, ruština.

Výuka angličtiny: - pro veřejnost - firemní výuka. Překlady: - překlady textů obecných i odborných - angličtina - čeština - čeština - angličtina.

Překladatelka jazyka anglického a ruského Členka Komory soudních tlumočníků Překlady s úředním ověřením - smlouvy, rodné listy, diplomy, vysvědčení a jiné dokumenty Ostatní překlady - přednostně zaměření právo, ekonomika, přírodní vědy (farmacie, medicína, biologie, chemie)

Překladatelské a tlumočnické služby - anglický jazyk Pronájem reklamní RC vzducholodi - veletrhy, předváděcí akce, prodejní akce, plesy apod. Reklamní grafiku na samolepicí fólii lepím přímo na tělo vzducholodi - žádné "různě visící" bannery. Pronájem velkoplošných autodráh - veletrhy, firemní večírky, firemní dětské dny, zábavní akce, ...

Služby, jazykový servis: - překlady, tlumočení - výuka jazyky.

Jazykové a vzdělávací kurzy: -jazykové kurzy pro veřejnost (pro dospělé a děti) - různé stupně pokročilosti -firemní kurzy přízpůsobené požadavkům -individuální výuka -dopolední, odpolední a večerní výuka -aprobovaní lektoři -překlady a tlumočení -nabídka jazyků: Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština, Španělština -výuka ...

Cestovní agentura Poskytuje - fotografické služby Poskytuje - organizačně hospodářské služby Reklamní činnost Marketing Technické návrhy - grafické práce Poskytuje - překladatelské a tlumočnické služby Pořádá - mimoškolní vzdělávání a kurzy - školení

Překlady a tlumočení - ruský jazyk Výuka - ruský jazyk

Překlady - tlumočení Doučování - látka základních a středních škol Pořádání - jazykové kurzy Pořádání - vzdělávací kurzy pro dospělé i děti Kulturní agentura

Poskytuje - tlumočnické a překladatelské služby Anglický jazyk - soukromá výuka - konverzační hodiny s rodilým mluvčím

Angličtina - překlady Čeština - překlady