Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Výuka, překladatelské služby, : - francouzský jazyk, francouzština

Soudní tlumočník jazyka ukrajiského a ruského. Překlady obchodní, technické a jiné dokumetace, webu a jiné.

Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Služby: - překlady - tlumočení - angličtina

Clavicula vzdělávací agentura Výuka jazyků, výuka přes Skype, příprava na Scio testy, přijímací zkoušky, maturitu a Národní srovnávací zkoušky (NSZ), doučování ZŠ a SŠ předmětů, překlady a tlumočení.

Překlady Překlady Překlady odborných textů

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Služby: - překlady - tlumočení

Služby: - překladatelské, překlady z anglického jazyka.

- Překlady z češtiny do angličtiny, z angličtiny do češtiny a ze slovenštiny do agličtiny. Technické překlady. - Výroba grafiky.

Centrální půjčovna. Online překladač vět.

Ekonomické poradenství a financování Vašich podnikatelských aktivit Leasingové služby: -automobily osobní i užitkové -zemědělské stroje -manipulační technika -zdravotní technika -nemovitosti-nebytové prostory pro komerční využití. Překlady: -obchodní -odborné -technické dokumentace -literatura a odborné publikace. ...

Tlumočení, překlady, technické překlady: -italština, francouzština, španělština, angličtina, němčina.

Ruský jazyk, ruština: - obchodní korespondence, manuály, výrobní postupy, technická dokumentace, internetové aplikace, software, reklamní materiály, korektury textů, soudní ověření - obchodní jednání, sportovní utkání, jednání s úřady, cesty do zahraničí, simultánní tlumočení - výuka skupin i jednotlivců rodilým mluvčím.

Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Soudní překlady a ověřování: -ruština -ukrajinština.

Jazyková agentura. Výuka, jazykové kurzy: -individuální -firemní -víkendové -jednodenní. Překlady -všechny světové i mimoevropské jazyky. Tlumočení. Jazykový audit.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.

Překlady a tlumočení: - angličtina. Texty odborné, administrativní, právnické, překlady beletrie. Redakce a korektury textů. Soudní tlumočník.

Překlady a tlumočení do všech jazyků. Překlady: - expresní - odborné - rodilým mluvčím - se soudním ověřením. Tlumočení pro konference, obchodní i úřední jednání.

Služby: -překladatelské -sekretářské.