Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Pobočka. Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí. -pozemky.

Stavební bytové družstvo. Správa a údržba bytového fondu.

Realitní kancelář. Prodej bytů všech typů vlastnictví (osobní, družstevní, s.r.o., ideální spoluvlastnictví) v Praze a blízkém okolí.

Stelivo pro kočky: - on-line prodej - béžově hnědá - okrově hnědá - šedá. Průmyslové podlahy: - průmyslové podlahy - designové podlahy - speciální stavební hmoty.

Společnost INVESTON s.r.o. zajišťuje kompletní služby inženýrské a investiční činnosti při přípravě a realizaci staveb. Působnost převážně v regionech okresů Karlovy Vary, Sokolov, Cheb a hlavního města Prahy. Předmět podnikání: - inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví v režimu živnosti volné - projektová činnost v ...

Komplexní realitní služby Prodej a pronájem bytů, rodinných domků, rekreačních objektů, komerčních objektů. Konzultační činnost v oblasti nemovitostí

Nemovitosti realitní kancelář -údržba-úklid

Provádíme projektovou a inženýrskou činnost pro investory - obce a soukromé subjekty při zajišťování územních rozhodnutí, stavebních povolení (včetně stavebního dozoru), zpracování podkladů pro poskytování státních dotací pro bytovou výstavbu, výstavbu inženýrských sítí (vodovod, kanalizace), likvidaci skládek a poradenství v oblasti trvale ...

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Výstavby bytů. Inženýrských sítí. Velkoobchod s pozemky. Prodej parcel: -milion metru parcel pro bydlení v mnohaatraktivních lokalitách Prahy a nízkého okolí za nejnižší ceny.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti - nebytové prostory.

Poskytujeme firmám, domácnostem a municipalitám služby v oblasti: - úspora a optimalizace energetických nákladů (elektřina, plyn) - realitní služby.

Reality bez provizí a poplatků. Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, garáží, obchodů, kanceláří, chaty i chalupy. Kontakt přímo na majitele nemovitosti, žádné provize, přehledné, rychlé, výhodné.

Realitní kancelář: -komplexní služby realitní kanceláře -zprostředkování pronájmů RD, bytů, kancelářských, výrobních a obchodních prostor -zprostředkování prodeje RD, bytů, výrobních a skladových objektů -převod členských práv a povinností DB.

kompletní realitní služby. Specialista na Prahu. Zajišťujeme nákup/prodej nemovitostí, kompletní právní, finanční a daňové služby, včetně zákonných odhadů

Realitní a znalecká kancelář se zaměřením na kompletní služby při prodeji nemovitostí - právní poradenství v dané oblasti - příprava smluvních dokumentů - tržní odhady nemovitostí - znalecké posudky - posudky pro insolvenční řízení - posudky pro exekuční řízení Jsme na realitním trhu v ČR již více než 17 roků.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti -byty, domy, pozemky, garáže.

Činnost: - pronájem vlastních nemovitostí

Naše služby: - správa, údržba a opravy nemovitostí - úklid

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...