Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Reality123 je vyhledávač nemovitostí a široká inzerce reality. Snadná sms platba za inzeráty. Polohy nemovitosti s google maps a seznam firem nerealitního typu. Prodej i pronájem: byty, domy, chaty, chalupy, pozemky, kanceláře včetně aukce on-line a 3D virtuální prohlídky.

Správa a údržba obecních domů, bytů a nebytových prostor.

Provozování výherních hracích přístrojů dle zák.202/90 Sb. Hostinská činnost Realitní činnost

Služby: -průzkum trhu -marketingové studie -realitní a zprostředkovatelské.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - projekce, poradenství, konzultační a inženýrské služby - koncepční dokumentace (podnikatelské záměry, záměry staveb) - projektová dokumentace koordinační dokumentace (zprávy o průběhu výstavby) - analýzy (výběrová řízení, technickoekonomická hodnocení) - příprava stavby zajištění stavebního ...

Realitní kancelář: -správa nemovitostí a vedení účetnictví. Prodej, koupě, pronájem, převod, odkup: -bytové jednotky, rodinné domy a vily -rodinné, činžovní domy -komerční, kancelářské prostory, pozemky -rezidenční a komerční nemovitosti. Výstavba nových bytových objektů: -luxusní byty, rodinné domy. Rekonstrukce bytových ...

Realitní kancelář: -komplexní služby na trhu nemovitostí -právní služby.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti. Služby: -poradenská, investorská, inženýrská činnost -zpracování znaleckých posukdů a tržních cen.

Realitní činnost: -správa budov -realizace staveb -inženýrská činnost

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Realitní kancelář: -zprostředkování,prodej,pronájem nemovitostí: -Luhačovice a okolí.

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí -právní služby -prodej a pronájem nemovitostí -správa majetku

- realitní služby - vše rychle a pro Vás pohodlně a bezpečně - kteroukoliv službu si můžete vybrat samostatně - stačí nám zavolat nebo napsat a jsme Vám k dispozici

Blanenská realitní agentura MiKA Blansko působí úspěšně na trhu s nemovitostmi nepřetržitě od roku 1992. Přes lokální působnost v Blansku a blízkém okolí se může agentura pochlubit mnoha stovkami spokojených klientů. Největší důraz klademe na absolutní diskrétnost a úplnost služeb, které poskytujeme.

Stavební bytové družstvo: -výstavba bytů -prodej bytů -půjčování bytů -stavebně truhlářské práce -ústřední vytápění -elektroinstalace -revize elektro, hromosvody, plyn -kopírování -zdravotní instalace.

Činnost, služby: -reklamní -propagační. Pronájem: -nemovitostí.