Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Společnost OSTRA GROUP a.s. je firma poskytující širokou škálu služeb souvisejících se správou a údržbou nemovitostí, bezpečností a energetickým managementem.

Realitní makléř pro jihomoravský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí na Jižní Moravě, hlavně na Znojemsku. Navrhování interiérů a home staging.

Projektová činnost ve výstavbě: - Projekty staveb - Statika - Architektura - CAD, BIM Výroba, obchod a služby: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Kompletní realizace novostaveb. Rekonstrukce staveb na klíč Návrhy interiérů a koupelen. Kompletní renovace interiérů. Zprostředkování prodeje či koupi nemovitosti, pozemku. Zprostředkování hypotečních a bankovních úvěrů, pojištění nemovitostí.

Poradenská a zprostředkovatelská činnost

Zprostředkování pronájmu movitých a nemovitých věcí. Pronajímáme apartmány a laminátové lodě.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Realitní kancelář. Zajistí prodej nemovitostí a asistenci při jejich koupi. Home staging nemovitostí k prodeji. Pomoc s financováním a kompletní právní servis.

Sklady Staněk poskytují pronájem skladových prostor v Brně a jeho blízkém okolí. Zajistí firemní a osobní skladování. Stěhovací služby.

-Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provozování solárií

Projektová činnost ve výstavbě Oceňování majetku pro věci nemovité

Galerie bydlení Praha. Ateliér architektury a bytového designu. Nabízíme služby bytového architekta. Design a návrhy interiérů. Realitní činnost.

Služby: - pronájem kancelářských prostor - konferenční servis.

Fair Trade Biba, s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem obytných prostor.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v oblasti administrativní ...

Výstavba, realitní činnost, poradenství a další práce napříč trhem nemovitostí.

WMreality, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech se zabývá prodejem, prodejem a nákupem nemovitostí. Nabízí kompletní realitní služby včetně právního servisu, znaleckého posudku, daňového přiznání, a další služby spojené s realitní problematikou. Služby WMreality, s.r.o. zahrnují: Prodej nemovitostí: Zajištění prodeje vaší nemovitosti za ...

Tým certifikovaných realitních specialistů ve Znojmě. Prodej, koupě i pronájem nemovitostí (domy, byty, pozemky).

Individuální projekty staveb, architekt. Stavební společnost: -realizace, výstavba, nízkoenergetické domy na klíč pomocí vlastní konstrukce STB Block - termoizolační panely -komplexní realizace Vašeho projektu včetně financování -pozemní stavby, rodinné domy a domky -průmyslové haly, sklady, výrobní a montážní prostory -garáže i ...