O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Databáze ověřených konferenčních prostor k pronájmu.

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Specializujeme se na nemovitosti v Blansku, v Brně, v Hodoníně, v Prostějově i ve Žďáru nad Sázavou. Nemáme tisíce klientů, a o to více času Vám věnujeme při koupi nebo prodeji nemovitosti.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Činnost: - prodej, pronájem nemovitostí - developerská činnost.

Služby - development - výstavba, revitalizace - pronájem rezidenčních objektů, kancelářských budov a obchodních i logistických center.

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Služby: - pronájem školících, zasedacích místností - pronájem nebytových prostor - pronájem bytových prostor.

Činnost: - poradenství v oblasti solárních elektráren - výroba, montáž ocelové konstrukce

Realitní činnost. Prodej, pronájem nemovitostí. -byt, rodinný dům, chata, chalupa.

Pronájem vlastních nebo pronajatých nemovitostí s nebytovými prostory. Komerční pronájem skladově administrativního areálu.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Skladovací a logistické centrum. Služby: - skladování - příjem, manipulace se zbožím - pronájem skladových, kancelářských prostor.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory. Služby: - financování - zprostředkování hypotéky, úvěry.

Realitní kancelář: - zprostředkování, nákup, prodej realit Prodej, pronájem a oceňování: - rodinné domy, vily, - obytné domy - chalupy, chaty - komerční objekty - kanceláře, obchody - pozemky

Služby: - pronájem skladovacích ploch

Správa, pronájem a prodej nemovitostí. Stavební práce - výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Vedení účetnictví. Notářské a právní služby.

Služby: -prodej a pronájem bytových i nebytových prostor