O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní makléř Prodej, pronájem - domy, byty - pozemky - chalupy

Sesterská společnost firmy Lagermax Group.

Velkotržnice s potravinami. Obchodování s ovocem, zeleninou, masem, uzeninami, květinami a dalšími produkty.

Prodej realit, správa nemovitostí a vedení účetnictví.

Pronájem nebytových prostor Prostory pro výrobu a skladování Zajištění výstavby nových průmyslových objektů v bývalém areálu UNIPETROLU RPA, MINERVA- Záluží 1

Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Realitní činnost: - prodej, pronájem všech druhů nemovitostí - byty - rodinné domy, vily - chaty, chalupy - garáže - nebytové prostory - obchodní prostory - kanceláře - pozemky - zahrady.

Služby: - ubytování v nadstandardně vybavených domcích

Služby: -finanční poradenství -znalecké posudky z oblasti ekonomiky -správa a vymáhání pohledávek Pronájem: -nemovitostí -byty -nebytové prostory

Služby - pronájem bytových a nebytových prostor včetně poskytování dalších služeb

Naše služby: - realitní, technická kancelář - správa a údržba nemovitostí.

Služby - realitní kancelář Prodej, pronájem - byty - chaty a chalupy - rodinné domy a vily - pozemky

Hypotéky - úvěry Právní služby Prodej a pronájem - byty - domy - vily - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

Realitní a dražební kancelář: - kompletní profesionální servis při prodeji, nákupu a pronájmu všech nemovitostí, tzn. rodinných domů, bytů družstevních i v osobním vlastnictví, chat, chalup, pozemků a také komerčních prostor a areálů, pro prodávající služby zdarma - dražby nemovitostí - zprostředkování hypotečních úvěrů a úvěru ze stavebního ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Služby: - říční a námořní přeprava - pronájem plavidel trakčních i nákladních - opravy plavidel - pronájem kanceláří

Pronájem - bytové prostory - pozemky - nebytové prostory

Činnost: - soustružení - svařování - vrtání Služby: - sestavování PC - projektování a instalace strukturované kabeláže - správa serverů Pronájem nebytových prostor.

Prodej - byty - pozemky - komereční prostory - rekreační nemovitosti

Správa, údržba, pronájem areálu, budovy: -nebytový prostor, nebytové prostory -sklady -administrativa, kanceláře -výrobní prostory -chlazené prostory, chladírny -uzavřený objekt-služba na vrátnici.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -účetní poradenství.