O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Podpora malého a středního podnikání. Pronájem: - výrobní haly - kanceláře.

Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky Prodej a pronájem - nebytové prostory - garáže

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých

Znalecké posudky. Právní servis. Prodej a pronájem - domy - byty - pozemky. Inženýrská činnost. Stavba - byty - rodinné domy. Zednické práce.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Hostinská činnost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby)

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky - nebytové. Správa budov Bourací a zednické práce

Pronájem - vlastní nemovitosti Pronájem - vlastní nemovitosti

Realitní kancelář Realitní kancelář

Dražby Znalecké posudky Realitní kancelář Správa nemovitostí Developerská činnost

Vydavatelství právnické a ekonomické literatury.

Znalecké posudky Realitní činnost Inženýrská činnost - dozorování staveb

Pronájem - nemovitosti - byty Pronájem - nebytové prostory

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nápoje. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - byty - rodinné domy, domky - zemědělské usedlosti - rekreační objekty - pozemky. Poradenské služby.

Pronájem - vlastní výrobní, skladovací a kancelářské prostory

Realitní a makléřská činnost Realitní a makléřská činnost Univerzita léčitelských umění v Olomouci Univerzita léčitelských umění v Olomouci Masáže - Dornova metoda - reflexní terapie, ...

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -byty, bytů, rodinné domy, rekreační objekty, pozemky, komerční objekty, nebytové prostory.

Realitní kancelář Realitní kancelář

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Realitní kancelář: -prodej a pronájem bytů i nebytových prostor v regionu Brno a širší okolí.

Velkoobchod s ložisky. Dodáváme zboží výrobním, obchodním a opravárenským partnerům po celém území České republiky, Slovenska a Polska. Maloobchodní prodej. Vykupujeme ložiska z nepotřebných zásob od firem i soukromých osob.