O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Centrum profesionálních služeb Nabídka nebytových prostor Bazar Spálená hospoda.

Realitní kancelář Real-Net poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. Obstaráme za Vás vše potřebné pro úspěšný prodej, pronájem i nákup nemovitosti. Výkupy, financování, odhady, přiznání.

Pronájem společenského sálu a restaurace Sklářský dvůr Huť u Jablonce nad Nisou

Vedení účetní agendy, nákup a prodej, propagační a reklamní činnost, pronájem (učebny, PC), technicko - administrativní práce, zprostředkování obchodu a služeb.

Relax Resort Desná Výstavba, prodej, pronájem horských apartmánů v Jeseníku: - pro rekreaci i trvalé bydlení - turisticky atraktivní lokalita - energeticky úsporné domy - moderní interiér - areál se správcem - lyžování, cykloturistika - lázně, turistika.

Služby: -pronájem nemovitostí, SKLADY

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ **** - designové ubytování v centru Pardubic. Online rezervace na našem webu SKLEP MANDRAGORA - je zcela netradiční designový prostor v suterénu ideální pro Vaše soukromé oslavy, svatby, školení, firemní večírky, ochutnávky vín…atd. Sklep má základní tři části. První je větší vstupní chodba ideální právě na rautové stoly či ...

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Pronájem: - haly - sklady - garáže - skladovací prostory - kanceláře.

Pronájem místností pro firemní a soukromé akce. Školení, prezentace, pracovní setkání, porady, tiskovky, dražby atd.

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Obchodní, kancelářské prostory k pronájmu.

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Stavební společnost. Práce: -veškeré stavební -malířské a natěračské -renovace koupelen (zděné, ABITIBI) -zateplování budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Pronájem: -prodejna -kanceláře -výrobní prostory -prodej stavebnin -dodávka stavební práce na klíč -autodoprava. Sídlo: Korunní ...

Prodej, dodávka: -střešní krytiny -stavební materiál. Oprava, rekonstrukce, výstavba: -rodinné domy -průmyslové objekty -zateplení fasád. Pronájem: -skladové prostory. Práce: -klempířské -zemní.

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Pronájem: - nebytové prostory - kanceláře.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitostí - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Zabýváme se: - výstavba, správa a pronájem administrativních a multifunkčnich center.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Fotografické služby -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, ...

Pronájem: -obchodní, kancelářské a skladové prostory v areálu obchodního centra DOTEC, a.s. -úprava nabízených prostor je po dohodě možná dle zákazníkových dispozic.