O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní společnost - vysoká kvalifikace realitních makléřů - vlastní právní a finanční oddělení - dlouhodobé zkušenosti s realitním trhem - specializace na královéhradecký a pardubický region - vlastní rozsáhlá databáze poptávajících klientů - prezentace nemovitostí na největších realitních serverech - součinnost až do úplného dokončení ...

Pronájem: -vlastní nebytové prostory v obchodních areálech na ulici Řípská a Vlárská v Brně-Slatině.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

Realitní kancelář: -pronájem, prodej: -nemovitosti -nadstandartní administrativní prostorory -pozemky.

Komerční budova. Pronájem: -nebytové, kancelářské prostory.

Nabízíme poskytnutí sídla společnosti, virtuální kanceláře, pronájmy kanceláře, prezentační místnosti.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidace vozidel: - výkup, odtah autovraků s dokladem o likvidaci zdarma! Servis pro nákladní a osobní automobily: -autoservis -mycí linka, -prodej, promazání a výměna olejů, -seřízení brzd, -geometrie a diagnostika, -pneuservis za internetové ceny, -seřízení ...

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

Pronájem nebytových prostor. Pronájem skladových, výrobních, kancelářských, prodejních prostor a volných zpevněných ploch.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Pronájem komerčních, skladovacích a administrativních prostor včetně souvisejících služeb.

Společnost s dlouhodobou tradicí v oblasti správy, prodeje a pronájmu nemovitostí. Komplexní služby správy, účetnictví, facility managementu a poradenské činnosti v oblasti realit, včetně znaleckého oceňování a autorizované činnosti ve výstavbě.

Pronájem kancelářských prostor.

Architektonický a projektový ateliér. Projekční architektonická činnost: - stavby pro zdravotnictví, školství, soudní budovy, hotely, retail - rekonstrukce památek - bytové domy, rodinné domy. Inženýrská činnost: - obstarávání územních rozhodnutí, stavebních povolení, kolaudačních rozhodnutí - technický dozor investora na ...

Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí včetně souvisejících služeb.

Tecnocasa, která je počtem zastoupení první franchisingovou skupinou ve zprostředkování realit v Evropě, se zrodila v Itálii v roce 1986. Založena dr. Orestem Pasqualim. Již dvacet let se Tecnocasa snaží o neustálé zlepšování služeb. Zejména prvky, na kterých společnost zakládá svůj úspěch, se dají shrnout v následujících bodech: - nový ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

realitní kancelář: nabídka: - nákup, prodej, pronájem rodinných domů, vil, bytů, činžovních domů, kancelářských budov, nebytových prostorů, chat, zahrad, polí, luk, sadů, rybníků, lesů a jiných.

Energetický audit Investiční činnost ve stavebnictví Prodej-pozemky. Pronájem - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Vyhledávání investičních příležitostí pro domácí a zahraniční klienty.

Pronájem nemovitostí pro podnikání TENTE s.r.o. -developerská činnost -montážní, balící a skladovací činnosti. Agentura práce.