O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

-Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Realitní činnost - bytové prostory - nebytové prostory Poradenství - prodej a pronájem nemovitostí

Znalecké posudky v oblasti nemovitého majetku, hodnoty firem Prodejní plochy pro obchodní řetězce působící v ČR

Výroba, velkoobchod: - punčochové a ponožkové zboží. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Služby: - virtuální kancelář - pronájem adresy sídla společnosti - pronájem obchodní adresy.

Realitní společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Pronájem a prodej nemovitostí, byty, domy, pozemky, kancelářské objekty, chaty, oceňování nemovitostí.

Průmyslový a logistický areál Jitex. Pronájem ploch v průmyslovém a logistickém areálu JITEX Písek: - výrobní a logistické prostory v rozsahu stovek až tisíců m2 vhodné pro různé druhy podnikání. - kanceláře, kancelářské prostory v rozsahu 2000 m2. Ubytovna. Ubytovací kapacity 200 lůžek.

Ubytovací služby. Ubytovna s celoročním ubytováním v pokojích nebo apartmánu: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmán pro 4 osoby obsahuje 2 přistýlky, možnost obsadit dva další dvoulůžkové pokoje u apartmánu a zvýšit kapacitu na 10 osob. Hostinská činnost: - restaurace, jídelna: - denní obědové ...

Pronájem a správa - vlastní nebo pronajaté nemovitosti.

Velkoobchodní prodej: - hutního materiálu: - plechy, trubky, profily. Pronájem nebytových prostor a kanceláří.

Pronájem kanceláří a virtuálních kanceláří v Praze 5, nabídka údržby nemovitostí (malířské, zednické a štukatérské práce, mytí, opravy a celkové rekonstrukce fasád apod.).

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

Pronájem, správa: -nebytové prostory. Poradenství: -organizační -ekonomické. Služby: -vymáhání pohledávek.

Pronájem: - nebytové prostory zdravotnickým zařízením.

Developerská firma. Developer industriálního parku. Realitní služby. Pronájem: - skladové prostory - kancelářské prostory v administrativní budově.

Zabýváme se provozem veřejného parkoviště v Praze 1. Je možné zaparkovat všechny druhy vozidel od motocyklů a osobních vozidel přes vozy užitkové, až po autobusy a kamióny. Parkoviště je v provozu non-stop, má částečné zastřešení, kamerové zabezpečení a noční osvětlení. Nabízíme i dlouhodobé parkování za atraktivní ceny.

Zprostředkování - pronájem: - komerčních i obytných nemovitostí, komerční i obytné nemovitosti: - byty - kanceláře - obchodní prostory. Zprostředkování - prodej: - rodinné domy - byty - rekreační objekty -chaty, chalupy - zemědělské objekty.

Prodej a pronájem - nebytové prostory.

Prodej a pronájem: - domy - byty - pozemky - chaty - chalupy - komerční prostory.

Služby: - pronájem kancelářských prostor a to i včetně kompletního vybavení - pronájem zasedacích a konferenčních místností - kompletní kancelářský servis - zřízení virtuální kanceláře a služby kontaktní adresa "virtuální kancelář".

Zprostředkování - hypoteční a spotřebitelské úvěry Pojištění životní, úrazové, automobilů, odpovědnosti Vypracování znaleckého posudku pro účely finančního úřadu Prodej a pronájem - byty - rodinné domy Prodej a pronájem - komerční prostory Poradenství v oblasti realit - smlouvy kupní, nájemní, o ...