O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Zprostředkování - prodej i pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely.

Prodej, pronájem - apartmány Správa nemovitostí

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Naše služby: - pronájem obchody a kanceláře.

Pronájem: - nemovitostí. Správa a údržba: - komerční nemovitosti. Pozemní a inženýrské stavitelství. Velkoobchod.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Vedení agend pro správu nemovitostí. Zprostředkování prodeje, pronájmu a koupě nemovitostí.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem nemovitostí. Realitní činnost.

Realitní činnost. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - kancelářské prostory - obchodní prostory.

Mlynářství. Opravy motorových vozidel. Pronájem bytových a nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků. Maloobchod s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Výroba krmiv a krmných směsí. Výroba potravinářských výrobků. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Činnost ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Činnost: -poradenství ekonomické, organizační. Obchodní činnost, zprostředkování služeb. Ubytování-ubytovací a hotelové služby. Realitní kancelář. Zprostředkování služeb v oblasti stavebnictví a zemědělství. Nákup, prodej a skladování paliv a maziv včetně jejich dovozu. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Pronájem, ...

Správa, pronájem: - průmyslová zóna - kancelářské, skladovací, výrobní prostory v Havlíčkově Brodě. Developerské projekty. Development nemovitostí pro residenční a kancelářské účely. Revitalizace: - historické objekty. Rekonstrukce staveb.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Mateřská škola, školka.

Pronájem: - nebytové prostory - plochy, haly, sály a učebny.

Správa a pronájem vlastních nemovitostí..

Prodej a pronájem kancelářských prostor.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí. Služby sázkové kanceláře. Sázková kancelář. Poradenství v oblasti provozování loterie.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy. Zprostředkování: - vyřízení hypotečního úvěru, hypotéky.

Restaurace s obsluhou. Obchod s motorovými vozidly. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu s nemovitostmi a jejich pronájmu.

Realitní kancelář. Realitní služby. Reklamní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí