O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem: -prodejní a kancelářské prostory. Prodej: -konfekce -spodní prádlo -Kenvelo -móda mladých -bytový textil -metrový textil -a další...

Výkup a prodej nemovitostí. Pronájem nemovitostí.

Pronájem: - prostory pro zubní ordinace - nebytové prostory pro provozování služeb.

Stavební projekce, výstavba domů a bytů. Realitní kancelář.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Zprostředkování obchodu -Ubytovací služby -Zprostředkování služeb -Správa a údržba nemovitostí -Realitní činnost -Pronájem a půjčování ...

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, pozemky. Zajištění znaleckých posudků. Vyřízení hypoték a úvěrů ze stavebního spoření.

Služby: - projektování, projekční práce. Drobné stavební práce. Realitní služby. Pronájem: - kancelářské prostory.

Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky Správa nemovitostí

Stavby: -veškeré rekonstrukce - na klíč. Projekce staveb včetně inženýrské činnosti. Stavby průmyslové včetně rekonstrukcí. Nemovitosti: -koupě -prodej -ocenění -správa nemovitostí.

Pronájem - nebytové prostory Správa majetku

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -nemovitosti.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Pronájem - učebny - fotoateliéry Vzdělávací institutpořádání - kurzy - semináře.

Velkosklad - maziva Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Nákup a prodej - paliva - maziva - cement Velkosklad - cement Developerská činnost.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem byty, komerční reality, pozemky, hotely - správa a údržba nemovitostí převážně v Brně. - prodej a pronájem rekrečních chalup, chat a domů, prodej pozemků pro jejich výstavbu na Vysočině v Křižánkách a okolí.

Zabýváme se pronájmem bytů a kancelářských prostor.

Mrazírny. Sklad, prodej CASH&CARRY : - hluboce zmražené potraviny. Pronájem: - chladírenských, mrazírenských a suchých skladů.

Pronájem nebytových prostor pro skladovací účely.

Levné parkování na letišti. mytí automobilů.