O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Prodej a pronájem - vlastní nemovitosti Prodej a pronájem - vlastní nemovitosti

Zpracování - znalecké posudky a odhady tržních cen nemovitostí - - komplexní realitní služby v celém rozsahu včetně právního servisu zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí - zveřejnění prodeje na internetu

Pardubická realitní kancelář se zaměřením na prodej a pronájem bytů, rodinných domů, nebytových prostor a kanceláří, .., zajišťování hypotečních úvěrů a pojištění, provize již od 2.9 procent, nevyžadujeme exklusivní smlouvy. Náš cíl je Vaše spokojenost.

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Realitní činnost.

Obchod, služby, reklama, pronájmy a provoz nemovitostí

Bytová výstavba: -lokalita Jihlava, "U Mlékárny" (mezi ulicemi S.K.Neumanna a Jiráskovou -81 řadových rodinných domů, 26 garáží do osobního vlastnictví -zahájení výstavby září 2004 -předpokládané dokončení výstavby podzim 2005.

Pronájem bytů a nemovitostí a nebytových prostor

Kovovýroba - výroba - prodej a montáž drátěných plotů - pletiv - sloupků - plotových dílců s výpletem Průmyslová 718, Černá za Bory Tel: 466670955, 602396832 Pronájem nebytových prostorů - kanceláře - nebyt. prostory - zasedací místnosti - garsonky - parkování Tel: 725379369, 466512293 Diavita - výroba a prodej ...

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Nabídka zprostředkování prodeje, koupě či pronájmu nemovitostí se zaměřením na západočeský kraj.

Realitní kancelář. Prodej, nákup, pronájem: - bytů - zemědělských objektů - chalup - rodinných domů - nebytových prostor.

Mrazírny. Služby: -pronájem mrazírenských skladů. Provozovna: Litoměřické mrazírny, Michalovická, Litoměřice tel.:477753003

Pronájmy - reality - nebytové prostory Nákup, prodej, export a import - zboží

Naše realitní kancelář se zabývá především prodejem a pronájmem nemovitostí v Praze a okolí. Zajistíme Vám prodej, pronájem, výkup, tržní odhad, kompletní právní servis, hypotéky, advokátní úschovy, znalecký posudek, pojištění, řešení exekucí. Naše realitní kancelář je tu pro vaše reality.

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem a správa nemovitostí (byty, nebytové prostory)..

Komplexní realitní služby, realitní kancelář: - pronájem - vyhledání vhodné nemovitosti - stanovení tržní ceny - vypracování a úschova kupních smluv.

Pronájem: - kancelářské prostory - prostory pro podnikání ve zdravotnictví - správa nemovitostí.

Realitní a inženýrská kancelář Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -komerční objekty -byty -chaty -pozemky Služby: -oceňování nemovitostí -architektonické návrhy -technický dozor stavby Účetnictví.

Pronájem, správa: -nebytové prostory -vlastní nemovitosti.

První česká společnost, která se specializuje na nabídku komplexních služeb v oblasti zprostředkování nájmů vybraných nemovitostí v Brně, s následnou dlouhodobou péči o své klienty. Jsme připraveni stát se pronajímatelům partnerem při správě jejich nemovitosti. Nejsme realitní kancelář, pro kterou zprostředkováním pronájmu nemovitosti zájem o ...