O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

O společnosti (popisek): Jsme realitní kancelář v Praze se zkušenostmi a praxí z oblasti realitního a finančního trhu již několik let. Zabýváme se zprostředkováním prodeje nemovitostí a jejich financováním.

Skladování: - mražené zboží - chlazené zboží. Pronájem nemovitostí: - kanceláře - sklady - garáže - dílny.

Reality, pronájmy, prodeje, výkupy nemovitostí, prohlášení vlastníků bytových domů apod. Exekuce, oddlužení nemovitostí, dražby, insolvence. Dále zajišťujeme právní servis, poradenství při prodeji a konzultace.

Realitní kancelář Brno. Prodej bytů 1+1 (1+kk) 2+1 (2+kk) 3+1 (3+kk) 4+1 (4+kk) a větší Domů Prodej Pronájem Komerce Prostory Objekty Hotely a restaurace Pronájem bytů 1+1 (1+kk) 2+1 (2+kk) 3+1 (3+kk) 4+1 (4+kk) a větší Pozemky.

Organizace - veřejné služby Zprostředkování - prodej a nákup nemovitostí.

Zajišťuje: - ubytování - správa, údržba, pronájem zrekonstruovaných bytových a nebytových prostor ve vlastní provozovně (ul.Pražská, Hradec Králové) - ubytovací služby - možnost zajištění stravování v nedaleké restauraci.

Prodej - byty - rodinné domy. Prodej: - komerční prostory Inženýrská činnost Projekční kancelář.

Realitní činnost, pronájem - nebytové prostory

Pronájem - byty Pronájem - nebytové prostory

Pronájem skladových prostorů a komplexní logistické služby. Skladování, logistika, doprava: - dopravní služby - rozvoz zboží v tuzemsku i do zahraničí - vykládka, příjem, vyskladnění, nakládka - skladování - označování výrobků - třídění, balení, etiketování zboží - elektronická skladová evidence - inventurní přehledy, čárové ...

Krátkodobý i dlouhodobý pronájem luxusních kompletně vybavených apartmánu v exkluzivní části Prahy u botanické a zoologické zahrady

Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Činnost firmy UHI Bohemia, s.r.o. se zaměřuje především na: - investice v oblasti hotelového a lázeňského průmyslu - koupi, nájem, podnájem a správu nemovitostí s využitím jako kancelářské, bytové či hotelové objekty - přípravu a realizaci projektů rekonstrukci i výstavby nových hotelů, hotelových a lázeňských komplexů - ...

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Zakládání a prodej společnosti. Pronájem - kanceláře - konferenční místnosti - nebytové prostory

Prodej a pronájem nemovitosti v Praze a Středočeském kraji.