O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Poskytování správy, údržby, prodeje a pronájmu nemovitostí. Nabídka property, facility a project managementu. Zajištění technického posudku budov

REALITY-MB Petr Šimice Pohodová realitní kancelář. Nezávislý realitní profesionál. Potřebujete Pomoc, Prodat, Pronajmout, Poradit, Peníze, Pojistit, Půjčit, Právníka…. Nabídka služeb realitního makléře.

Realitní makléř, obchod s realitami.

Prodej, pronájem: -nemovitosti -byty -domy -pozemky -komerční prostory -garáže -novostavby. Pobočky: Kancelář Praha Kubánské náměstí 11/1391 101 00 Praha 10 – Vršovice tel: + 420 775 383 161. Kancelář Brno Cejl 72/58 602 00 Brno tel: + 420 775 383 161.

Realitní kancelář nabízí pronájem a prodej nemovitostí, byty, rodinné domy, chaty, chalupy, nájemní domy, pozemky, developerské projekty především Písek a okolí. Zajišťujeme kompletní právní a finanční servis, hypotéky a stavební spoření.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb zajišťujících řádný provoz nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Stavební bytové družstvo. Pronájem vlastních nemovitostí. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavební montážní práce.

Nabízíme k pronájmu fotografický ateliér. Ateliér je určen jak pro profesionály, tak pro amatérské fotografy, kterým se nevyplatí zřizovat si vlastní fotoateliér a preferují tedy spíše jednorázové návštěvy studia

Realitní poradenská společnost specializující se na pronájmy a prodej exkluzivních prostor pro obchody a investice v České a Slovenské republice. Pronájem exkluzivních prodejních prostor v Praze. - ulice Na Příkopě - Pařížská - Václavské náměstí - Anděl a další. Další služby: - Zastupování obchodních značek - Zastupování ...

Nabízíme nemovitosti k prodeji i pronájmu po celé ČR od původních vlastníků tak i novostavby. Kompletní služby spojené s převodem nemovitostí, právní a finanční servis prostřednictvím vlastního oddělení. Provádíme také přímé odkupy nemovitostí.

Pronájem: -luxusní byty ve vilové čtvrti města Brna -kancelářské, skladové a drobné výrobní prostory.

Investiční činnost v oboru nemovitostí a provozování eshopu www.neo-lekarna.cz

Správa a pronájem nebytových prostor. Poradenská činnost.

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Pronájem - nebytové prostory

Naše společnost se zabývá poradenstvím a konzultacemi především v oblasti krizového řízení. Ovšem nabízíme také pronájem kanceláří a jednacích prostor v našem officentru či služby webdesign studia.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

LIGNA akciová společnost Vývoz - dovoz -výrobky dřevozpracujícího průmyslu -celulózo-papírenského průmyslu. Vývoz a dovoz dřeva, výrobků ze dřeva, celulózy a papíru, některých výrobků z papíru. Netradiční druhy obchodu. Leasing pro dřevozpracující a papírenský průmysl. Dovozem některých druhů spotřebního zboží Prodej: -surové ...

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky Prodej a pronájem - nebytové prostory