O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Správa, pronájem: -kancelářské prostory -nebytové prostory.

Realitní kancelář. Region Jihomoravský kraj, ČR, Slovensko a Rakousko. Výkup (koupě), prodej, pronájem: -stavební pozemky, pozemek pro výstavbu -lesy, rybníky -orná půda -statek, chalupa (chalupy) -rodinný dům, domek -nemovitosti i nebytové prostory -chaty, byty. Služby: -prodávající má veškeré služby zdarma -právní servis -odhady ...

Zajišťujeme komplexní realitní služby, bezpečný finanční servis, správu nemovitostí, znalecké posudky, řešení exekucí a výkupy nemovitostí

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.

Správa nemovitostí. Právní a technická kontrola nemovitostí. Rrealitní činnost. Investice. Financování nemovitostí. Oddlužení. Kancelář společnosti: Rumjancevova 696/3 460 01 Liberec 1

Pronájem: -komerčních krytých i volných prostor pro výrobu, skladování, montáž, řemesla.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmů: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - pozemků - nebytových prostor. Přímé odkoupení výše uvedených nemovitostí. V souvislosti s realizací výše uvedených činností poskytujeme zdarma tyto služby: - kompletní právní servis - převod médií.

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí. Klientská pobočka: Americká 19/819 301 00 Plzeň

Nabídka skladovacích služeb v netemperovaných halách o celkové výměře 6000 m2. Pronájem nebytových prostor pro prodejny a kanceláře v centru města.

Služby, práce: -pronájem nemovitostí -pronájem bytů -pronájem nebytových prostor -svařování hliníku -svařování barevných kovů -svařování nerezu -speciální pájení

Realitní kancelář. Služby: -prodej, pronájem nemovitostí.

Poskytování projektových, inženýrských a realitních služeb. Realizace stavebních projektů.

KorCo+ reality - nabídka prodeje, pronájmu a správy nemovitostí. KAMAKO.cz - velkoobchodní prodej českého skla a bižuterie. Carbonstar.cz - velkoobchodní a maloobchodní prodej speciálních výrobků z karbonu. Net-link.cz - informační a prezentační internetový portál.

Realitní a bytová agentura. Realitní kancelář. Nákup, prodej, k oupě, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, kanceláře, nebytové prostory, chaty, zahrady, garáže, průmyslové objekty. -znalecké posudky.

Hlavní činností realitní kanceláře je poskytování kvalitních služeb zákazníkům v oblasti prodeje, nákupu či pronájmu nemovitostí spolu s financováním koupě nemovitostí, oceňováním nemovitostí - znalecký posudek, nové bydlení - developerské projekty.

Pronájem prostor v areálu Baterie.

Služby: -ubytování pro studenty Brno -studentské bydlení -bydlení pro studenty.

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.