O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Provozování, pronájem skladových prostor: - průmyslové, skladové a spediční objekty. Realitní činnost: - zprostředkovatelská činnostv oblasti nemovitostí - správa bytových a nebytových prostor.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008 a součástí holdingu PROSPERITA. Obchodní a servisní činnost převedena v rámci transformace na společnost KAROSERIA, a.s. Heršpická 13 65992 Brno kontaktní spojení: 543251633 www.karoseria.cz Obory podnikání: -pronájem realit (dva obchodní a skladové areály v Brně a v Rosicích ...

pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem vydavatelské a nakladatelské činnosti specializovaný maloobchod velkoobchod reklamní činnost a marketing činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců zprostředkování služeb

Krátkodobý pronájem kanceláří, obchodní adresa, sídlo pro firmu, místo pro jednání a školení, kancelářský servis, pojištěné účetnictví, reklamní služby, sledování vozidel.

Realitní kancelář: -zprostředkování -nemovitosti-nákup, prodej -prodej-immobilien -odhady nemovitostí -inženýrská činnost -ocenění nemovitostí -poradenství v oboru nemovitostí -správa komerčních objektů.

Pronájem nemovitostí: -kancelářské prostory -skladové prostory.

Činnost: - správa a pronájem nemovitostí

Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - činžovní domy - komerční objekty - pozemků

Realitní agentura: - prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor

Realitní činnost, prodej, pronájem -bytů -rodinných domů -komerčních prostor -pozemků

Realitní kancelář: - pronájem nebytových prostor

Nabízíme komplexní služy v oblasti facility managementu.

Realitní a investorská agentura. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Služby -zprostředkovatelské -obchodní -realitní.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Dům techniky Pardubice spol. s r.o. zaměřuje svoji činnost: - na pořádání rekvalifikačních kurzů - vzdělávání v oblasti akreditovaných kurzů odborné způsobilosti - školicích akcí (semináře, konference) v odborně - technických oborech, legislativě a zdravotnictví. Pořádá též populárně - naučné akce pro veřejnost a pronajímá konferenční ...